Гороскоп Таро на тиждень 7-13 листопада: Тільцям - ілюзії, Левам - важлива розмова, Водоліям - знаки долі

6 листопада 2022, 15:24
Хто зі знаків буде боротися з тривожністю, а кому варто зменшити оберти і відправитися в подорож.
Гороскоп Таро на наступний тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків потрібно прислухатися до підказок інтуїції, кому випаде можливість проявити свої сильні сторони, а хто буде святкувати свої досягнення.

Про те, Для кого з представників зодіакального кола останній місяць осені стане вдалим періодом, читайте в матеріалі: Гороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Дев'ятка Пентаклів

У цьому періоді Овни зможуть по-справжньому насолодитися плодами своєї кропіткої роботи. Ви зможете досягти високих результатів і здійснити бажане. Час святкувати свої перемоги, побалуйте себе довгоочікуваною покупкою або вирушайте в подорож. Після всієї виконаної вами роботи, ви маєте на це повне право.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Двійка Жезлів

Карта двійки Жезлів закликає Тільців реально оцінити ситуацію і не протистояти спокусі піддатися небезпечним ілюзіям. Сприятливий період для довгострокового планування. Визначте свої цілі та шляхи їх досягнення. На цьому тижні потрібно зважити всі варіанти, ретельно продумавши плюси і мінуси кожного. Незвідана територія може призвести до довгострокового успіху, якщо ви поїдете туди з реалістичними очікуваннями та чітким планом.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Четвірка Мечів

На цьому тижні Близнюкам потрібно зменшити оберти і приділити більше уваги відпочинку. Можливо, життєва ситуація тримає вас в стані стресу і напруги. Це може забирати багато сил, і тепер ви можете відчувати психічне, фізичне, емоційне та духовне виснаження. Витратьте деякий час, щоб відновитися і перезарядитися. Важливо дати собі цю можливість перезавантажити себе, це допоможе вам повернутися в світ з оновленим духом і новими перспективами.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Колісниця

Карта колісниці позначає силу волі і самоконтроль. Настав час взяти ситуацію під свій контроль і проявити свої сильні сторони. Не варто відсиджуватися на лаві запасних, проявіть свої амбіції. Ваші завзятість і цілеспрямованість допоможуть домогтися потрібних результатів. Одягнувши емоційну і ментальну броню, ви дозволяєте собі кинутися в майбутнє, не зупиняючись ні перед якими перешкодами, що виникають на шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Сімка Мечів

На цьому тижні Леви всіма силами будуть намагатися уникнути ситуації, з якою вам краще зіткнутися віч-на-віч. Настав час важливих розмов і рішучих дій, які допоможуть прояснити ситуацію. Ухилення від існуючої проблеми не покращить стан справ. Докласти всіх зусиль, щоб направити розвиток подій в позитивне русло.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Суд

Ви стоїте на порозі прийняття рішення, яке матиме довгострокові наслідки. Деякий час Діви могли перебувати на роздоріжжі, не знаючи чого слідувати. Карта правосуддя підказує, що вам варто звернутися до підказок розуму і серця. Важливі підказки можна отримати, звернувшись до свого минулого за уроками, які ви засвоїли. Інтуїція стає вашим кращим порадником і допоможе зрозуміти свої справжні бажання. Це тиждень, щоб прийняти рішення, і у вас вже є все необхідне для цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Відлюдник

Відлюдник вказує на те, що на цьому тижні вам може знадобитися піти і поміркувати. Можливо, ви були занурені в безліч нових вражень або нещодавно проводили багато часу за спілкуванням. Тепер необхідно відправитися на прогулянку в ліс, прийняти довгу ванну, записатися на вихідні або зробити щось ще, що допоможе вам відключитися від зовнішнього світу і відновити зв'язок зі своїм внутрішнім світом. Ваша духовна перезарядка допоможе вам відродитися з оновленою перспективою.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Сила

Карта сили сигналізує про те, що у вас є внутрішня сила духу, необхідна для того, щоб впоратися зі складною життєвою ситуацією. Легко загубитися в таких емоціях, як гнів, смуток, страх чи сором, але цього тижня вас закликають піднятися над цим і зберігати спокій у цей час негараздів. Не керуйтеся своїми базовими інстинктами. Натомість прийміть свою більш співчутливу та прощаючу сторону. Це дозволяє вам стати мовчазним воїном, який зберігає контроль не тільки над собою, але і над ситуацією.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Вісімка Пентаклів

Сприятливий час, щоб використовувати свої творчі таланти з користю і старанно працювати над ними. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших помічають те, що ви робите, і тим більше ви надихаєтеся. Виставляючи себе напоказ, ви даєте іншим можливість визнати свої унікальні здібності, і це може послужити мотивацією, необхідною для продовження створення речей, якими ви дійсно пишаєтеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Трійка Мечів

Ця карта хоче визнати горе або тривогу, від яких ви, можливо, страждаєте в даний час. Можливо, вас зрадили, а може бути, ви відчуваєте якісь душевні страждання. Намагайтеся бути наполегливими і контролювати свої емоції, щоб ви могли рухатися вперед, не розвалюючись. Просто переконайтеся, що ви не стаєте постійно відчуженими у своїх зусиллях залишатися сильними. Якщо ви залишаєтеся на зв'язку зі своєю емоційною стороною, ви можете вийти на іншу сторону цієї ситуації, здатну любити ще глибше.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Дев'ятка Кубків

Отримання Дев'ятки Кубків в розкладі може сигналізувати про те, що на горизонту замаячила біла смуга. Це сигнал Всесвіту про те, що у вашому житті все так, як повинно бути. Ця доза щасливої енергії може означати, що ви відчуваєте себе цілком задоволеними своєю роботою, стосунками, дружбою — ваша емоційна чаша може справді переповнитися. Знайдіть час, щоб зупинитися і оцінити велику кількість благословень, які життя пропонує вам зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Королева Мечів

Приготуйтеся сидіти високо на своєму троні на цьому тижні. Королева мечів неймовірно прониклива, уособлюючи інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають їй відключатися від шуму емоцій і сторонньої думки. Ви можете зіткнутися з рішенням зараз або найближчим часом, і ця карта служить нагадуванням про те, щоб покластися на свою логіку та вивчити всі факти, перш ніж діяти. У вас є багатий досвід і мудрість, на які ви можете спертися, тому обов'язково використовуйте їх.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти