Гороскоп Таро на тиждень 8-14 серпня: Близнюкам - знаки долі, Ракам - тривоги, Скорпіонам - випробування

7 серпня 2022, 01:08оновлено 9 серпня 2022, 14:41
Кому зі знаків відкриються неймовірні можливості, а хто придбає цінний досвід.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто включити режим економії, кому – розібратися з власними бажаннями, а хто буде святкувати перемогу.

Про те, які щедрі подарунки долі уготовані знакам в кінці літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Смерть

Не варто лякатися цієї карти в розкладі. Вона свідчить про необхідність позбавлення від речей або відносин, які більше не приносять задоволення. Ви можете триматися за минуле, не впускаючи в життя зміни. Однак потрібно пам'ятати, що завершення цього етапу може привести вас до приємних змін в житті. Ви звільните місце для нових захоплюючих подій. Не варто їм противитися!

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Трійка Жезлів

Цей тиждень відкриває перед Тільцями нові можливості і перспективи. Ви можете досягти успіху в будь-якій важливій для вас сфері життя. Для цього потрібно скласти план і дотримуватися його до дрібниць. Варто візуалізувати бажане, не забувши жодної деталі, подумайте про майбутнє і не пропустіть свій шанс змінити життя на краще.

читайте такожГороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Дурень

Ця карта не така проста, як може здатися. Вона говорить про те, що будь-які нові починання на цьому тижні увінчаються успіхом. Всесвіт посилає вам сигнал про те, що пора слідувати тому шляху, до якого давно примірялися, але ніяк не наважувалися. Робити перший крок це страшно і зона комфорту може тягнути назад. Але продовжуючи дотримуватись того що знаєш, ніколи не опинишся в кращому місці.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Четвірка Пентаклей

На цьому тижні Ракам потрібно звернути увагу на свою фінансову ситуацію. Не виключено, що матеріальне становище стане причиною тривог і хвилювань. Саме час задуматися про те, як використовувати наявні засоби більш раціонально. Відмовившись від необов'язкових покупок, ви зможете накопичити пристойну суму грошей і така "подушка безпеки" подарує відчуття впевненості.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Королева Мечів

Ця карта посилає Левам сигнал про те, що приймаючи важливе рішення варто керуватися логікою, а не емоціями. Спокій і розважливість допоможуть вам зважити всі за і проти і вибрати правильний шлях. Поклавшись на свій досвід і життєву мудрість можна досягти великих успіхів. Ваші труди принесуть щедрі плоди, ви будете святкувати перемогу.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Двійка Мечів

На цьому тижні Діви можуть відкладати вирішення питання через виниклу невпевненість у власних силах. Не дозволяйте негативним почуттям брати верх над собою. Ваша нерішучість може тільки погіршити ситуацію. Якщо вас лякають наслідки, подумайте що може статися, якщо рішення не буде прийнято. Бездіяльність може зіграти з вами поганий жарт.

читайте такожМісячний календар на вересень 2022: найкращі і найнебезпечніші дні місяця

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Фортуна

Період "чорної смуги" у Терезів на цьому тижні добігає кінця. Карта Фортуни нагадує про циклічність життя і про те, що після труднощів завжди настає полегшення. Будь-які життєві зміни приносять цінний досвід і мудрість, допомагають краще свої почуття і розібратися в справжніх бажаннях. Ця карта вчити приймати всі мінливості долі.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Зірка

На цьому тижні Скорпіони можуть видихнути з полегшенням. Карта Зірки говорить про те, що період великих змін або потрясінь відкладається. Незважаючи на труднощі і напругу недавнього періоду, ви з гідністю пройшли всі випробування долі і зуміли витягти важливі уроки. Настав час позбутися старого себе, щоб ви могли стати тією людиною, якою повинні були бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Вісімка Пентаклей

Цей тиждень принесе Стрільцям натхнення. Воно стане в нагоді у всіх життєвих сферах. Це найбільш сприятливий час для пошуку прихованих талантів або старанної роботи над вже існуючими. Результати ваших праць і досягнення викликають повагу оточуючих. Це стає для вас своєрідною підзарядкою, яка підвищує впевненість у власних силах і спонукає досягати більшого. Визнайте свої унікальні здібності.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Туз Мечів

На цьому тижні у Козерогів з'явиться шанс подивитися на ситуацію і речі під іншим кутом. Це допоможе змінити своє ставлення до них і знайти відповіді на питання, які турбували останнім часом. Не виключено, що ви кардинально поміняєте погляди і розпрощаєтеся з людьми, які заважали вашому руху вперед. Підказки інтуїції допоможуть визначитися, кому варто довіряти, а від кого потрібно триматися подалі.

читайте такожМолодик в серпні 2022: що допоможе залучити удачу і благополуччя

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Туз Жезлів

Туз Жезлів уособлює потенціал і життєву силу, які допоможуть Водоліям в реалізації нових починань. Настав час від роздумів переходити до активних дій і втілювати в життя свої сміливі плани. Використовуйте цей час, щоб зробити перші кроки до досягнення цієї цілі. Не варто діяти, керуючись поривами. Повільно, до мети – ваша найкраща тактика.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Четвірка Кубків

Четвірка Кубків сигналізує про те, що ви відчуваєте себе незадоволеним і жадаєте якихось змін у своєму житті. Успіхи інших спонукають вас до рішучих дій, проте в той же час ви можете відчувати брак мотивації і опускати руки завчасно. Можливо, в прагненні відповідати чиїмось ідеалам, ви не можете розібратися зі своїми істинними бажаннями. Потрібно розставити по поличках свої почуття, а потім приступати до активних дій.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти