Гороскоп Таро на тиждень 9-15 травня: Левам - успіх, Козерогам - випробування долі, Рибам - щаслива зустріч

8 травня 2022, 16:11
Кому зі знаків належить прийняти непросте рішення, а хто зможе досягти великого успіху.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків не варто зациклюватися на негативних думках і переживаннях, хто повинен зменшити оберти і дозволити собі насолоджуватися життям, а кого чекає доленосна зустріч.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола варто побоюватися заздрості недругів, а хто зможе зміцнити свій матеріальний добробут.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Закохані

На цьому тижні Овнам доведеться прийняти непросте рішення. Ситуація може представляти для вас моральну дилему, а карта закохані означає необхідність прояснити свої цінності і переконання, перш ніж вирішувати, як діяти далі. Не варто дозволяти почуттю провини або страху підганяти вас в прийнятті важливого рішення. Пам'ятайте, що у кожної дії є протидія, і такі рішення ніколи не бувають легкими. Будьте вірні собі і своїм переконанням – ви не помилитеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Трійка Пентаклей

Ця карта в розкладі свідчить про те, що ви рухаєтеся в правильному напрямку. Ваші працьовитість і цілеспрямованість допоможуть домогтися намічених планів і реалізувати ідеї. Сприятливий період для планування. Потрібно продумати кожен крок, який наблизить втілення наміченого в життя. І не бійтеся звертатися за допомогою до інших - колективна робота може просунути вас далі, ніж ви очікували.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Колесо Фортуни

Колесо Фортуни показує циклічність життя. Якщо ви переживаєте не найкращі часи, ця карта може говорити про те, що незабаром ситуація для вас зміниться в кращу сторону. Якщо ви переживали період процвітання, незабаром все може повернутися на круги своя. Не оплакуйте цю зміну - це природна частина зростання і природна частина життя. Це незамінний досвід, який допоможе краще зрозуміти себе і те, що відбувається навколо.

читайте такожГороскоп на тиждень 9-15 травня: Левам - режим економії, Терезам - інтриги, Рибам - удача в грошах

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Сонце

Сприятливий період для Раків. Смуга невдач закінчилася, і тепер ви зможете насолоджуватися спокоєм. Ви сповнені життєвої енергії, яка допомагає досягати успіхів у будь-якій життєвій сфері. Недавні труднощі загартували ваш характер, і ви винесли кілька важливих життєвих уроків, зміцнивши віру у власні сили. Насолоджуйтесь цим періодом позитиву, тому що ви його заслужили.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Трійка Жезлів

Цей тиждень стане для Левів періодом можливостей і блискучих перспектив, які допоможуть розширити горизонти. Саме час задуматися про своє майбутнє і намітити план. Не бійтеся мріяти по-крупному, ваш потенціал безмежний, тому використовуйте ці можливості в міру їх появи. Виходьте із зони комфорту, і на вас чекає великий успіх.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: П'ятірка Кубків

На цьому тижні Діви можуть піддатися жалю смутку і тривозі. Може здатися, що кращі часи залишилися позаду, проте не варто зациклюватися на негативних думках. Хоча біль, яку ви відчуваєте, цілком реальна, і її не слід применшувати, застрягти в цьому режимі назавжди — не вихід. Акцентуючи увагу на допущених помилках і промахах, ви не зможете рухатися далі.

читайте такожГрошовий достаток і достаток: три знаки не будуть ні в чому собі відмовляти на тижні 9-15 травня

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Сімка Жезлів

Сімка Жезлів закликає вас стояти на своєму на цьому тижні. Отримання цієї карти вказує на те, що ви зараз відчуваєте якийсь опір або перешкоду в своєму житті. Ваш початковий інстинкт може полягати в тому, щоб відступити, піддавшись будь-якому виклику, що стоїть на вашому шляху. Однак важливо відстоювати те, у що ви вірите. Невдачі неминучі, але здаватися не можна. Одягніть свою емоційну броню і використовуйте свою мужність і внутрішню силу, щоб впоратися з цією перешкодою, щоб в кінцевому підсумку ви могли його подолати.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Паж Пентаклей

Скорпіонам на цьому тижні посміхнеться удача в нових починаннях. Активні представники знаку стихії води, які рішуче зроблять перший крок назустріч своїм бажанням і планам, зможуть досягти великих успіхів. Сприятливий період і для людей творчих професій. Їм можна сміливо втілювати в життя свої ідеї. Зірки на вашому боці і допомагають розкривати нові грані талантів.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Лицар Мечів

На цьому тижні невгамовна енергія і бажання Стрільців домогтися бажаного будь-що-будь можуть зіграти поганий жарт. Задовольняти амбіції це, безумовно, добре, проте карта закликає задуматися про те, які наслідки може спричинити те чи інше рішення. Потрібно врахувати кожен фактор і як він може вплинути на вас або оточуючих людей. Розуміння тонкої межі між рішучістю і одержимістю може вберегти вас від потенційних головних болів в майбутньому.

читайте такожНеймовірні зміни і здійснення бажань: повний місяць 16 травня стане щасливим для трьох знаків зодіаку

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Король Кубків

На цьому тижні емоційна стійкість і здатність зберігати спокій в будь-якій ситуації стане вашим ключем до успіху. Це буде непростий тиждень, і своєрідна перевірка на міцність. Король Кубків говорить про те, що всі випробування долі необхідно зустрічати з гордо піднятою головою і не дозволяти емоціям брати гору над собою. Ця карта закликає вас використовувати своє серце і розум, щоб впоратися з цим особистим випробуванням.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Трійка Кубків

На цьому тижні всі проблеми і негаразди відступлять, і Водолії зможуть вдихнути на повну, відчувши смак життя. Сприятливий тиждень для відпочинку, яка подарує приємні емоції. Не варто звалювати на плечі занадто багато зобов'язань, зменшіть обороти і дозвольте собі насолоджуватися кожним моментом в неспішному темпі. Проводьте більше часу на свіжому повітрі, приділяючи увагу рідним і близьким друзям. Життя складається не тільки з обов'язків і зобов'язань, так що не соромтеся розслабитися і отримувати задоволення прямо зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Туз Кубків

Туз Кубків сигналізує про час, який переповнений позитивною емоційною енергією: любов'ю, щастям, творчістю і співчуттям. Це також означає можливість зміцнити ваші існуючі відносини і, можливо, зустріти нового друга або свою другу половинку! Якщо останнім часом ви відчували себе замкнутим, прийшов час відкрити своє серце, щоб впустити в нього любов і спокій, яких ви заслуговуєте.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти