Гороскоп Таро на тиждень 9-15 січня: Близнюкам - покарання ворогів, Терезам - вигоряння

7 січня 2023, 23:32
Астрологічний прогноз карт Таро покаже, що очікує на наступному тижні кожного з нас.
Гороскоп таро
Гороскоп Таро на тиждень 9-15 січня 2023 / ua.depositphotos.com

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 9-15 січня карти Таро пророкують безліч нових можливостей і головне завдання – пошук балансу і вміння виставляти пріоритети.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Паж Мечів

Цього тижня Овни прийматимуть важливе рішення і, швидше за все, приймуть його неправильно. Особливо, якщо рішення стосується якоїсь нагальної проблеми. Головним завданням тижня буде прагнення до тверезого вирішення завдань і відхід від імпульсивності.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: шістка пентаклів

На прийдешньому тижні Тельці будуть відчувати найсвітліші почуття від можливості допомогти іншим. Вони з радістю будуть давати поради і ділитися своїм мудрим досвідом. Саме зараз милосердя Тельців матиме найбільший результат і плоди.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Справедливість

Для Близнюків тиждень буде задовільним, адже що може бути приємнішим ніж справедливість? Весь Всесвіт буде супроводжувати правильному вирішенню абсолютно всіх ситуацій в житті Близнюків. Кінець тижня буде гарним завершенням чудових семи днів радості.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: двійка пентаклів

У Раків буде тиждень витрати фінансів. Початок року - вдалий час для нових вкладень. Однак, варто добре подумати у що краще вкластися, щоб нічого не втратити. Не метушіться, у вас є стільки часу, скільки вам необхідно для правильного вибору.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: лицар пентаклів

Складний тиждень для Левів. Вся справа у взаєминах з партнером. Швидше за все прийшов час вирішувати важливі питання, які вже давно потрібно було вирішити. Головне - вибирати серцем, а не розумом і повідомити партнеру про своє рішення якомога раніше.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Король пентаклей

Для Дів прийдешній тиждень - занурення в робочі питання. Представники цього знака будуть вирішувати опитування про оплату своєї праці і вимагати підвищення зарплати. Дуже важливо в таких питаннях залишатися впевненим у собі і не забувати скільки всього ви робите для того, щоб бути хорошим співробітником.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Сімка Жезлів

Ваги довели себе до вигорання великою кількістю роботи. Працездатність - це добре, проте залишатися щасливим, нескінченно працюючи, практично неможливо. Зараз як ніколи раніше важливо згадати про те, що таке баланс – і швидше до нього прагнути.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Дев'ятка кубків

Скорпіони будуть дуже здивовані - в їх життя несподівано прийде удача і успіх. Представники цього знака так давно чекали цього моменту, що насолода і блаженство не знатиме кордонів. Не соромтеся насолоджуватися, життя для вас знаходить нові фарби.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: туз кубків

Повне достаток у всіх аспектах життя чекає Стрільців на прийдешньої тижні. Що може бути краще глибокої любові, приємною романтики і щасливого сімейного життя? Цей тиждень покаже Стрільцям як їх життєва чаша може бути наповнена щастям і процвітанням.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Ієрофант

Козероги скористаються можливістю почати новий рік зі зміни себе. Відбудеться повне занурення в себе і свій духовний світ. Козероги будуть заглиблюватися в таємні кімнати своєї душі і намагатися з усіх сил стати краще, ніж вони були в минулому році.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: шістка мечів

Водоліям нарешті вдасться знайти баланс між виконанням непростих робочих завдань і часом, який потрібно приділяти сім'ї. Представники цього знака відчують, як з кожним днем їм стає легше поєднувати все, на що потрібно витратити сили.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Маг

Представника знака Риб належить боротися зі своїм власним негативом. Якщо їм вдасться змістить фокус на те, що робить їх щасливими, а не нещасними – життя різко зміниться. Настав час прислухатися до свого серця.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти