Гороскоп Зеленського на 2022 рік: астролог зробив передбачення для президента

2 січня 2022, 09:55
30562
Астролог Влад Росс розповів, чи може Зеленський достроково залишити посаду президента.
Астролог Влад Росс розповів, що чекає Зеленського в 2022 році
Астролог розповів, коли і чому Зеленський може втратити президентську посаду / УНІАН

Гороскоп на 2022 рік для президента України Володимира Зеленського обіцяє йому складний період, коли буде велика загроза втратити президентську посаду достроково. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, повалити Зеленського може майдан, за організацією якого стоятиме Росія.

"У гороскопі Зеленського в дім влади у березні 2022-го увійде Сатурн, символ повалення, в цьому сенсі збігаються гороскоп України і гороскоп Зеленського. Путін спробує повалити Зеленського з посади, і робити він це буде через майдан. До Нового року майдан розкочегарити не вдасться, тому що всі будуть зайняті святами, але після свят почнуться збурення, тарифні бунти, проблеми з газом і електроенергією. На тлі всього цього Зеленському буде вкрай складно втриматися при владі, і в лютому-березні його може знести майдан", – зазначив Влад Росс.

читайте такожПоліт над прірвою: астролог розповів, що чекає на Україну в 2022 році

При цьому астролог підкреслив, що, якщо Зеленський зуміє подолати цю ситуацію, він буде правити до кінця свого президентського терміну.

"У будь-якому випадку, найскладніший період його президентської каденції – це лютий і березень 2022 року", – додав Росс.

Крім того, астролог запевнив, що, навіть якщо Зеленського змете майдан, з України йому бігти не доведеться – він буде жити на батьківщині.

"Зрадник – не він, а люди з його оточення. Посадити Зеленського нема за що, тому і в'язниця йому не загрожує. У гороскопі Зеленського не виражений ні дім тюрми, ні дім еміграції", – розповів Влад Росс.

Також астролог застеріг, що в 2022 році на життя Зеленського, найімовірніше, буде скоєно замах.

"Коли Сатурн увійде в дім кар'єри і смерті, виникне небезпека для життя Зеленського – на нього може бути скоєно замах у березні. Але він виживе", – зазначив Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти