Гороскоп Зеленського на 2022 рік: коли чекати проблем і випробувань

3 грудня 2021, 10:22
У новому році на Зеленського можуть чекати будь-які особисті і службові неприємності.
Астролог склав гороскоп для Зеленського на 2022 рік
2022 рік навряд чи потішить Зеленського / УНІАН

Гороскоп Володимира Зеленського на 2022 рік має яскраво виражене проблемне перше півріччя і досить спокійне закінчення року.

Оскільки мова йде про особистий гороскоп людини, показники цього гороскопу відображають все його особисте життя, а не тільки професійну або службову сферу. Причому оцінювати особистий гороскоп слід із точки зору самої людини: що для неї добре, а що погано.

Тому можна стверджувати, що перша половина 2022 року буде негативною особисто для нього. А осінь буде цілком спокійною теж особисто для нього.

відео дня

Разом із тим, в гороскопі людини в різні періоди можна виділити чіткі тенденції, які формують загальний напрямок її життя, її успіху і неуспіху, життєвого підйому і спаду.

В даному випадку такі тенденції добре проглядалися в гороскопі Зеленського на 2021 рік, коли Уран і Сатурн створили для нього несподівану негативну ситуацію, яка реалізувалася в листопаді 2021 року. І всі подальші події його життя будуть пов'язані саме з цим впливом Сатурна і Урану, адже такі аспекти завжди мають далекосяжні наслідки.

Тому 2022 рік стане для Володимира Зеленського продовженням розпочатих у 2021 році тенденцій. Тим більше, що Сатурн і Уран матимуть і нові негативні аспекти в його гороскопі в 2022 році.

А, значить, проблеми (Сатурн) і неприємні несподіванки (негативний Уран) будуть, як і раніше, складати основний зміст його життя. І оскільки Уран абсолютно непередбачуваний, то статися може все, що завгодно. Будь-які особисті та службові неприємності будуть можливі.

читайте такожНайгірший рік за останні п'ять років: що обіцяє Україні гороскоп на 2022 рік

Немає сенсу гадати, що саме може відбуватися. Досить сказати, що 2022 рік, крім осені, буде несприятливим для Володимира Зеленського.

Можна виділити лише особливо напружені періоди: це початок року (точніше, вже з закінчення 2021 року), а також початок і кінець літа 2022 року.

Закінчення 2022 року обіцяє бути порівняно спокійним для Зеленського періодом.

Людмила Халанська, астролог, спеціально для Главреда

Замовити персональний гороскоп у Людмили Халанської ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти