Готуйте скарбнички: "чарівні" слова, які притягують гроші і удачу як магніт

19 липня 2022, 17:39
Що і як слід говорити кожен день, щоб ваш гаманець тріщав від раптового напливу багатства.
Як залучити гроші
Слова, які притягують гроші - що говорити, як вимовляти / pixabay.com

Люди, які домоглися фінансових успіхів в житті, знають, що багатство, його примноження і заощадження - це не тільки постійна робота, часто на знос, а й зовсім інший спосіб мислення.

Тому вкрай важливо знати, як і що правильно говорити, якщо ви поставили перед собою мету поліпшити своє матеріальне становище.

Главред розповість, які слова, мантри і молитви принесуть в будинок і гаманець багатство, процвітання та успіх.

відео дня

Слова, які притягують гроші

Езотерики переконані, що слова, які ми вимовляємо, мають матеріальну сутність, тобто зі звуків вони перетворюються в щось цілком реальне і відчутне. Погані слова несуть в собі негативну енергетику, в той час як хороші здатні подарувати людині те, чого вона жадає найбільше.

Вважається, що щоб гроші прийшли у ваше життя і надалі його не покидали, в свій щоденний лексикон потрібно "прописати" наступні сім слів: щастя, багатство, удача, успіх, процвітання, мрія, радість.

На замітку також варто взяти слова любові і подяки: випромінюйте їх у всесвіт, і він відповість вам взаємністю.

Як залучити гроші
Які слова приносять удачу / pixabay.com

Формула царя Соломона

За легендою біблійний цар Соломон, який є фігурою, що символізує безумовну життєву мудрість, передав своїм послідовниками формулу, засновану на принципі потрійності:

"Я залучаю гроші! Я стверджую щастя! Я множу любов!"

Вважається, що регулярне повторення вголос, написання або навіть наспівування цих простих слів здатні забезпечити потужну підмогу в набутті удачі і багатства.

Молитви на удачу і багатство

Силу молитви можна використовувати для залучення достатку і удачі в дім. За православними канонами про фінансову удачу і захист в будь-яких справах просять святого Миколая Чудотворця, янгола-охоронця або святого покровителя.

Молитва про багатство до Миколая Чудотворця звучить так:

"Святий Миколай Чудотворець, молю Тебе про допомогу. Прошу, будь до мене суворий, але справедливий. Пішли мені достаток і достаток по вірі моїй і вбережи від помилок. Дай мені мудрості, щоб грамотно розпоряджатися грошима, і залучи можливості, які дарують мені фінансову свободу. Надіюся на тебе, бо ти допомагаєш кожному, хто просить. Нехай прославиться ім'я твоє на віки віків. Амінь".

Варто запам'ятати також молитву до янгола-охоронця - ці слова здатні залучити не тільки фінансовий успіх, а й удачу в ризикованих починаннях:

"Я закликаю свого янгола-охоронця доторкнутися до моєї долі, направити мої шляхи в русло благополуччя і удачі. Коли янгол-охоронець мій почує мене, благословенним дивом моє життя отримає новий сенс, і я знайду успіх у справі сьогоднішній, і в справах майбутніх не буде перешкод для мене, бо рука мого янгола-охоронця веде мене. Амінь".

Як залучити гроші
Які слова притягують удачу / pixabay.com

Буддійська мантра на фінансовий успіх

Незважаючи на те, що матеріальні цінності займають не найголовніше місце в системі цінностей індійської релігії, їх філософське значення в житті кожної людини буддисти поважають.

Для примноження достатку радять читати наступну мантру:

"Ом лакшмі виганшри камала дхайриган сваха".

З чарівних слів слід починати кожній ранок і вимовляти протягом дня стільки разів, скільки вони спонтанно приходять вам на думку.

Не зайвим буде записати мантру на папірці, і покласти його в гаманець між купюрами.

Як правильно вимовляти слова, що приносять прибуток

1. Просто віри в свої слова недостатньо. Промовляючи їх, робіть це так, ніби це вже відбулося. Тоді впевненість ваша буде непохитна, і Всесвіту не залишиться іншого виходу окрім як обдарувати вас своїми благами.

2. Ніякої іронії, сарказму і негативного підтексту. Не варто ставитися до своїх слів, як до жарту, або просити багатства для того, щоб зробити іншій людині гірше (не щоб у вас був достаток, а щоб вам заздрили, наприклад).

3. Говорити слова, що притягують успіх голосно, виразно і чітко. Навіть наодинці з собою.

4. Використовувати слова, запрограмовані на удачу, як можна частіше в повсякденному житті. Але за однієї умови - вони повинні звучати в потрібному контексті і не вибиватися із загальної теми розмови.

Як залучити гроші
Як залучити гроші / pixabay.com

Як підсилити ефект

Який би спосіб залучення грошей ви для себе не вибрали, його ефективність можна збільшити, дотримуючись простих правил:

1. Не бажайте поганого. Не важливо - іншим або собі; весь виплеснутий у всесвіт негатив неминуче повернеться. До цього також варто віднести чортихання і прокляття ("щоб мене чорти взяли", "щоб тобі крізь землю провалитися", "проклята погода", "кошмарний день" та ін.).

2. Не засуджуйте і не пліткуйте. Колосальну кількість енергії ми витрачаємо на те, щоб проаналізувати чужі помилки і промахи. Чи робимо ми з цього висновки для себе? Вкрай рідко. То який сенс витрачати на це час? Подібне заняття не тільки малоефективне, але і виснажує ваші енергетичні ресурси.

3. Забудьте про слова з часткою "не": замість "не вмію" - "навчуся", замість "негарно" - "зроблю краще".

4. Говоріть про прекрасне. Будь то красиве тістечко, яке ви побачили у вітрині, або ніжна мелодія, якою ви заслухалися по дорозі на роботу. Розповідайте добрі історії, робіть компліменти і помічайте унікальну красу кожного дня.

5. Не озвучуйте погані передчуття. В народі це називають "наврочити". Це не означає, що не потрібно прислухатися до свого внутрішнього голосу або нехтувати реальними небезпеками. Просто не варто "підказувати" долі, що крім позитивних результатів для вас можуть бути ще й неприємні сценарії розвитку подій.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти