Григорій Козловський та ФК "Рух" передали українським військовим дрони різних типів

22 серпня 2023, 19:15оновлено 22 серпня 2023, 19:53
68
Дрони віддадуть військовослужбовцям одразу у руки.
Григорій Козловський та ФК

"Жовто-чорні" та їх засновник Григорій Козловський звжди підтримують українських військових. Так ФК "Рух" та його засновник Григорій Козловський профінансували закупівлю 180 дронів на 4 мільйона гривень в межах ініціативи "Пташки Перемоги".

"В межах ініціативи "Пташки Перемоги" ми хотіли передати військовим 1000 дронів. Загалом за менш ніж менш ніж за 5 місяців вдалося передати нашим оборонцям 1154 дрони. Але ми не зупинятимемося на цьому, а зробимо все від нас залежне, аби якомога більше таких "пташок" відправлялись на фронт, адже вони зберігають життя українських військових та вбивають окупантів. Дякую всім, хто долучився до цієї ініціативи. В єдності сила, і Перемога буде за нами!", – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Григорій Козловський та ФК

Цю допомогу отримають воїни 103-ї та 125-ї бригад ТрО ЗСУ, 24-ї ОМБр імені Короля Данила, 80-ї ДШБ ДШВ, 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ та 7-ї ОШБ, а також прикордонники та розвідники. Їм передали:

  • 240 FPV-дронів (бойові);
  • 31 Mavic та 1 MATRICE 30Т (розвідувальні);
  • антидронову рушницю.

Григорій Козловський та ФК

Григорій Козловський зазначив: "Коли ми разом – ми сильні. Коли ми разом – ми можемо зробити набагато більше. Наш благодійний фонд "Рух у майбутнє" поставив собі за ціль повсякденно робити все можливе, щоб наближати нашу перемогу".

Григорій Козловський та ФК

Дрони віддадуть військовослужбовцям одразу у руки. Їх безпосередньо на передовій отрмують хлопці, які боронять нашу країну. Це "очі" для наших військових і можливість боляче вразити ворога.

Одни з меценатів проекту "Пташки Перемоги" засновник компанії "Галицька Свіжина" Тарас Лисий відзначив: "Це лише початок і далі ми продовжимо допомагати і розвивати цю ініціативу. Ми працювали, працюємо і будемо працювати на Перемогу! Це важливо, адже наша допомога дуже потрібна нашим військовим", – зауважив бізнесмен.

Військові вдячні за таку допомогу, адже дрони дуже необхідні на передовій. Зокрема, дрон може як допомогти врятувати життя бійця, так і ефективно нищити ворога.

БО "Рух у майбутнє" має пряму комунікацію з військовими підрозділами, іншими благодійними фондами та волонтерськими організаціями. Клуб намагається допомогти всіма доступними методами. І ця допомога не припиниться, а навпаки – лише збільшуватиметься.

"Ми повністю інтегровані у процеси підтримки українській армії. Ця підтримка триває з першого дня війни, і буде тривати з боку нашого клубу до останнього дня війни. Сьогоднішня допомога – це данина вдячності нашим військовим за те, що ми зуміли провести минулий сезон і успішно його завершили", - зазначив Григорій Козловський.

Григорій Козловський та ФК

Раніше "Рух" передав на потреби 45-ої окремої артилерійської бригади комплектуючі до системи Starlink. Загальна сума допомоги склала понад 800 тисяч гривень.

І це - не разові акції з боку ФК "Рух" та його засновника Григорія Козловського. Взимку 45-та окрема артилерійська бригада ЗСУ отримала інноваційні сучасні дрони. Ці квадрокоптери облаштовані тепловізійними камерами нічного бачення. Серед моделей, які передав ФК "Рух", модифіковані дрони Djimatrice 30 і Djienterprise.

А навесні ФК "Рух" і його засновник Григорій Козловський передали 45 окремій артилерійській бригаді ЗСУ сім квадрокоптерів DJI Mavic 3 та партію з шести безпілотників "Мара".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти