Гривня обвалиться в два рази: астролог розповів про майбутню світову фінансову кризу

8 жовтня 2021, 10:30
Влад Росс впевнений, що нова світова криза почнеться з падіння ринків Сходу.
Астролог попередив про наслідки нової світової кризи
Астролог передрік початок світової фінансової кризи вже найближчими днями / Фото pixabay.com

Світова фінансова криза може вибухнути буквально днями. Україна не одразу відчує ці процеси, проте першою відреагує на них гривня, яка може обвалитися вдвічі. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Найнебезпечніший період, коли може початися світова фінансова криза – це, за словами астролога, одночасна ретроградність Меркурія і Юпітера, яка почалася ще 27 вересня і триватиме до 18 жовтня.

"У найближчі дні до 18 жовтня можуть враз обрушитися фондові біржі, завалитися фондовий індекс S&P 500, а також може впасти біткоїн, втім, як і інші електронні валюти", – зазначив Росс.

При цьому астролог вважає, що імпульсом для початку кризи може стати щось подібне, що ми спостерігали в 2008-му.

"Вся ця катавасія може початися з падіння фінансових ринків Сходу, особливо непокоять Китай, Індонезія, Тайвань, Гонконг, Сінгапур і Малайзія. Може повторитися сумний досвід Lehman Brothers 2008 року – те саме може статися з девелоперами Китаю. Після цього почне сипатися бізнес, а далі все буде валитися за принципом доміно – відбудеться обвал фондових ринків і знецінення паперів по всьому світу", – попередив Влад Росс.

Тож жовтень в цьому плані, на думку астролога, буде вкрай складним місяцем, особливо його перша половина.

"Якщо навіть ринок не впаде, все одно буде відбуватися його корекція, причому дуже глибока. Всі "чорні п'ятниці" і всі жахливі періоди починалися на низькій сонячній активності і ретроградному Меркурії і, як правило, в жовтні. Поява якогось "чорного лебедя" обрушувала всі біржі", – зазначив Росс.

Астролог радить, щоб зберегти свої заощадження, йти в "кеш".

"Краще позбавлятися від гривні і йти в євро і долари. Краще – в долари. Також краще попрощатися з цінними паперами та акціями великих компаній. Тільки так ви зумієте зберегти свої заощадження", – запевнив Влад Росс.

читайте також"Найгірша криза за 100 років" : в ООН попередили про ризик світового розколу

Україну ці процеси зачеплять не одразу, проте протягом півроку українська економіка теж відчує їх повною мірою, прогнозує астролог.

"Гривня, як зазвичай у період світових криз, може суттєво обвалитися – одразу вдвічі. У нас виникне складна ситуація, вихід з якої буде або поганий, або ще гірший. Адже коли починається криза, перестає бути потрібною у світі сировина, а саме її Україна в основному експортує за кордон", – зазначив Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти