Наближається вирішальний бій: астрологиня назвала терміни перемоги України у війні

19 липня 2022, 10:50оновлено 19 липня 2022, 12:12
Світові еліти почнуть "ігри", що може негативно відбитися на Україні. Тому зараз українцям потрібно триматися разом і допомагати один одному.

Гороскоп для України
Гороскоп для України говорить про те, що в 2023 році є шанс перемогти у війні/ Фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Війна в Україні може затягнутися, але найголовніше – будь-яким способом вистояти до кінця року. У вересні бойові дії знизять обороти, але війна ще не закінчиться. Такий прогноз озвучила астролог і екстрасенс Анна Єфремова.

За її словами, саме зараз події піврічної давності вдарять з новою силою по різних аспектах нашого життя.

"Всі, хто залишився в країні, допомагайте один одному, чим можете і як тільки можете. Всі, хто виїхав, несіть нашу культуру в маси і робіть все можливе, що тільки в ваших силах, щоби ніхто не зміг відвести погляд від геноциду українського народу", - написала фахівець в Telegram.

За її словами, світові еліти почнуть "ігри", що може негативно відбитися на Україні.

"Наша сила в нашій волелюбності, чесності, доброті. І у глави держави зараз настає астрологічно не легкий час. І якщо він і буде отримувати удари, то точно це не повинно бути від нас. Тільки ставши одним кулаком! Ми зможемо протриматися ! А ось з 2023 у нас з'являються шанси перемогти! Це наш вирішальний бій довжиною в пів року", - написала Єфремова.

Як повідомляв Главред, астролог Рубіна Цибульська також спрогнозувала, коли закінчиться війна в Україні. За її словами, через шість місяців українці зможуть почуватися спокійно, бойові дії вщухнуть до кінця 2022 року.

У свою чергу, переможець Битви екстрасенсів 20-го сезону Арман Цибульський заявив, що війна в Україні закінчиться нескоро. За його словами, в бойових діях теж не варто чекати перелому - буде перемагати то одна, то інша сторона.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти