Характер за формою нігтів: манікюр розповість про приховані якості людини

6 квітня 2023, 18:59
13089
Характер людини можна зрозуміти ще до початку спілкування з нею за деякими ознаками.
Характер за формою нігтів
Характер за формою нігтів / Колаж фото instagram makeup_school_taganrog / lena.svetit

Всім давно відомо, що деякі риси характеру людини можна зрозуміти по її знаку Зодіаку, даті народження або міміці. Однак це не все. Також про риси людини може розповісти форма її нігтів.

Характер за формою нігтів - основні ознаки

Звичайно, найбільш просто і першою рису можна побачити нервозність і вразливість. Люди з такими рисами часто гризуть нігті. Також про жадібність можуть розповісти, наприклад, нерівні і вигнуті нігті. А ось бліда і непоказна нігтьова пластина видасть холоднокровних і жорстоких людей. Про форму нігтів далі поговоримо розгорнуто.

Про що говорить кругла нігтьова пластина - варто тільки придивитися

Як правило, кругла нігтьова пластина належить тим, хто може стати ідеальним партнером для життя. Людина з такими нігтями дарує відчуття затишку, спокою і інтересу. Вона завжди дуже емоційна і зворушлива.

відео дня

Що говорить про людину квадратна форма нігтів - помітити можна відразу

Люди з такими нігтями кидаються в очі. Вони чіпляють своєю дотепністю і рішучістю, а також надихають незалежністю. У таких особистостей можна просити поради, адже вони завжди дуже люб'язні і проникливі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти