Хитра головоломка для найуважніших: треба всього за 5 секунд знайти кота

7 липня 2023, 21:31оновлено 8 липня 2023, 15:51
73282
Розгадайте головоломку, на якій потрібно знайти 4 кішки – три чорних ви зможете побачити одразу, а ось для пошуку четвертої доведеться проявити концентрацію.
Кішка
Вам потрібно знайти ще одну кішку всього за 5 секунд / Twitter

Коли ваш мозок напружений, продуктивність роботи суттєво знижується. Щоб трохи розслабитися і потренувати увагу, можна спробувати розгадувати головоломки. Тепер вам потрібно буде знайти на зображенні четверте кошеня.

Головоломка, яку пропонує розгадати Reddit, на перший погляд не найпростіша. Оптичні ілюзії побудовані таким чином, щоб заплутати вас і обдурити свідомість. Але насправді все просто.

Цікавитеся головоломками? Тоді спробуйте розгадати ще одну: Головоломка для найуважніших: треба за 10 секунд знайти м'ячик серед цуценят

відео дня

На фото - чотири кішки. Ваше завдання - знайти четверту. Час - всього 5 секунд.

Кішка
Знайдіть на зображенні четверту кішку / Twitter

Не знайшли кота? Уважно подивіться на фото: зліва вгорі від трьох чорних кішок знаходиться сіра кішка.

Головоломки на Главреді

Раніше ми пропонували вам розгадати цікаву головоломку. На картинці, де зображені автомобілі червоного і синього кольорів, потрібно знайти зайву машину. Час, щоб розгадати - всього 10 секунд.

Також ми радили вам спробувати розгадати ще одну головоломку. Усередині одного великого трикутника потрібно знайти кілька маленьких трикутників. На розв'язання дуже складної задачки дається 6 хвилин.

А є і ще одна головоломка. На зображенні - безліч слів. Вам знадобиться менше, ніж за 20 секунд, щоб знайти слово теніс.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти