Хитрі господині кладуть в каструлю з м'ясом бананову шкірку: що це дає

22 серпня 2022, 13:13оновлено 22 серпня 2022, 15:01
Бананову шкірку використовують в кулінарії, а не викидають у смітник.
Бананова шкірка, м'ясо
Навіщо кладуть в каструлю з м'ясом бананову шкірку / скріншот

Багато викидають бананову шкірку, але винахідливі господині використовують її з успіхом в кулінарії.

Насправді бананова шкірка не тільки їстівна, але і багата декількома ключовими поживними речовинами, включаючи калій, харчові волокна, поліненасичені жири і незамінні амінокислоти, говоривши експерт.

Зазвичай при приготуванні м'яса смачним виходить щось одне: або бульйон, в якому воно варилося, або сам шматок яловичини.

відео дня

Однак є спосіб, завдяки якому ви дістанете з каструлі м'яке і апетитне варене м'ясо, яке можна вживати в якості основної страви. При цьому не менш смачна і ароматна рідина може стати прекрасною основою для супів і борщів.

Ще один плюс такого методу - час готування скорочується в кілька разів, а найдешевша і жорстка яловичина перетворюється в вишуканий делікатес.

  • М'ясо слід відправити в каструлю і залити його водою.
  • Після цього сюди ж слід відправити шкірку від банана. Не забудьте ретельно помити фрукт, перш ніж приступати до його варіння.
  • Піну, що утворюється в процесі приготування, слід зняти шумівкою.
  • Через 20-30 хвилин яловичина буде практично готова. В цей час бананову шкірку можна витягти з каструлі. Потім додайте до м'яса улюблені овочі і доведіть страву до готовності.

Можете не побоюватися за кінцевий результат: готове м'ясо, так само як і бульйон, не матимуть нічого спільного з бананом. Цей спосіб готування прийшов з азіатських країн, де яловичину і баранину готують на "деках" з бананового лушпиння.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти