Хитрі злодії добре знають про ці місця: де не можна ховати гроші у квартирі

27 листопада 2022, 06:30
Главред зібрав для вас інформацію, де ні в якому разі не можна ховати гроші, оскільки про ці місця знають усі крадії.
Хитрі злодії добре знають про ці місця: де не можна ховати гроші у квартирі
Де ні в якому разі не можна ховати гроші / ua.depositphotos.com

Квартирні крадіжки - найпоширеніша проблема, з якою точно стикалися ви або хтось із ваших знайомих. Погодьтеся, дуже неприємно, коли цілий рік відкладав свої чесно зароблені гроші, аби купити якусь річ чи поїхати у довгоочікувану подорож, однак у будинок увірвалися злодії і зруйнували усі плани. Главред зібрав для вас інформацію, де ні в якому разі не можна ховати гроші, оскільки про ці місця знають усі крадії.

В шафі чи письмовому столі

Багато хто звик ховати гроші у шафі під купою речей, однак це погана ідея, оскільки такі місця злодії перевіряють в першу чергу. Також не варто зберігати свої заощадження у письмовому столі чи комоді. Злодії одразу ж наживуться на ваших коштах та залишать вас ні з чим.

В побутовій техніці

Деякі умільці примудряються сховати свої гроші в холодильнику, пилосмоку, мультиварці чи системному блоці комп'ютера, однак це погана ідея. Досвідчені злодії перевіряють ці місця. Окрім того, навіть якщо злодій не знайде ваші заощадження в цих приладах, швидше за все, він забере якийсь із них, а потім продасть його.

відео дня

У ванній кімнаті

Ховати гроші у ванній чи туалеті також не варто. Мисливці за легкими грошами завжди перевіряють зливні бачки, а також усі полички у ванній кімнаті. Окрім того, не радимо ховати гроші у пляшках з-під шампунів. Хитрі злодії і про це місце також знають.

У переносному сейфі

Дуже небезпечно зберігати гроші у сейфі, який не вмонтовано у стіну. Адже немає нічого легшого, аніж забрати такий сейф, а потім спокійно взламати його у якомусь потаємному місці. Тому, якщо хочете зберігати гроші у сейфі, то обирайте лише надійний та якісний і обов'язково вмонтуйте його у стіну.

В книгах

Полиці з книгами також не варто використовувати як схованку для грошей, адже злодії вмить розкидають усі книжки на підлогу. А коли книжки падатимуть, то і всі заощадження повипадають з них. Окрім того, не варто ховати гроші у сейфах, які замасковані під книги. Досвідчені злодії знають про цей трюк і обов'язково заберуть із собою таку "книгу".

В ємностях з крупами

Деякі люди похилого віку використовують як сховище для грошей ємності з крупами на кухні. Проте злодії не будуть церемонитись, а відкриють усі ємності та вмить висиплять усі крупи за кілька секунд. А з крупами випадуть і усі ваші заощадження.

За декоративними елементами на стінах

Не варто ховати гроші за картинами, приклеївши їх скотчем до задньої сторони картини та повісивши її на стіну. Підлі злодії зривають усі картини та перевіряють, чи немає на них схованки. Також не варто ховати гроші за дзеркалами чи сімейними фото, які висять на стіні. Крім того, не радимо ховати гроші у вентиляції - це найгірше сховище.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти