"Хочуть зробити щось несподіване": астролог назвала нові міста, де буде "місиво"

5 березня 2023, 16:45оновлено 5 березня 2023, 21:15
Астролог розповіла, коли можуть звільнити Краматорськ і Сєвєродонецьк. Гороскоп на тиждень для України з 6 по 12 березня.
гороскоп для України, війна в Україні
Війна в Україні / 28 окрема механізована бригада імені лицарів Зимового походу, goodfon

З 6 березня українські військові будуть битися з несподіваними атаками окупантів. Як каже астролог Яна Тимощук весь тиждень, до 12 березня, Росія почне влаштовувати несподіванки.

"Україна планує певні цілі щодо реалізації. Дуже багато людей перебуває в обмеженні в окупованих областях. На багато що ми не звертаємо уваги. Випадає карта "Смерті" на цьому тижні - у нас можуть бути втрати. Також є карта "Сонця" - багато що вдасться вирішити. Ворог намагається зробити щось несподіване", - говорить астролог в прогнозі на тиждень, передає Главред.

За словами астролога, йде навчання наших військ. Буде також нове співробітництво і союзи.

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 березня для України

Бахмут

"Ситуація там складна. Зараз ми маємо захист багатьох моментів і оточення. Ми, як ніби замкнені в клітку там. Все дуже-дуже складно. На даній території (Бахмуті - ред.) не можемо мати ніяких зрушень. Але, шанси досить великі все це поміняти. Якщо буде достатньо зброї", - каже астролог.

Мелітополь

"Там будуть втрати. Може бути якась новина з-за кордону",- зазначила Тимощук.

Краматорськ

"Абсолютна заморозка ситуації. Ситуація тупікова, і поки ніякого розвитку для нас немає", - йдеться в прогнозі, передає Главред.

Запоріжжя

"Будуть якісь провокації на атомній станції. Карта "3 мечів " - це мінімум три сильних "прильоти", можуть бути по житлових будинках. Якщо є можливість вберегти свої сім'ї, потрібно про це подумати", - сказала Тимощук.

Суми

"Йде активізація біля кордонів. Сильних ударів не видно. Збереження життя і території людей є, але провокації будуть постійно", - зазначає астролог.

Дніпро

"У місті можуть бути несподівані удари, того чого ми не чекаємо. Карта "7 мечів" вказує на підлості", - додала астролог.

Чернігів

"В середині тижня можуть статися вибухи. Не зовсім позитивна для нас інформація", - сказала Тимощук.

Київ

"Захист Києва дуже великий. Ми можемо відбивати атаки і на це є здатність у ЗСУ", - додає астролог.

Кривий Ріг

"Сильна йде енергетика по місту. Може бути небезпека води", - йдеться в прогнозі.

Херсон

"У Херсоні йде не розвиток ситуації, все гальмується. Дуже багато людей переїжджають", - каже астролог.

Харків

"У окупантів ще будуть заходи на Харківську область. Це у них в планах на майбутнє. Буде утримання багатьох позицій. Будуть влаштовувати провокації", - заявила Тимощук.

Нова Каховка

"У цьому місті ще буде сильна боротьба", - наголошується в прогнозі на тиждень.

Житомир

"У Житомирі може бути провокація вогню", - сказала Яна Тимощук.

Сєвєродонецьк

"На жаль, найближчим часом не видно звільнення. Більше показує в літній час. Можливе звільнення буде після липня", - додає астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти