Господині кладуть у бачок унітаза шкарпетку з милом: чистота та приємний запах збережеться надовго

30 вересня 2022, 15:30
Досвідчені господині поділились способом, як замінити дорогі миючі засоби та добитись приємного запаху в туалеті.
унитаз, мыло, носки, туалет
Як зберегти приємний запах у туалеті / Колаж фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Нерідко господиням доводиться витрачати купу часу та грошей на те, щоб добитися чистоти та приємного запаху у туалеті. Дезинфікуючі засоби, освіжувачі повітря, бомбочки для унітазу - на це все потрібно витратити багато грошей.

Досвідчені господині знайшли спосіб, який може замінити цю всю хімію. Найдивовижнішим є те, що на нього майже не потрібно витрачати гроші, все може знайтися навіть вдома.

Вам доведеться всього одна шкарпетка, дешеве мило з приємним запахом та скотч. Краще взяти коротку шкарпетку, але конкретної вимоги до цього нема.

відео дня

Спосіб застосування

Мило слід покласти у шкарпетку. Після цього необхідно зняти кришку з бачка унітаза та злити воду. Аби вода не набралась знову, потрібно притримати поплавок.

Носок з милом слід закріпити у бачку так, щоб скотч був вище рівня води. Після цього можна відпустити поплавок, аби вода знову набралась. Кришку бачка унітаза можна закрити.

Такий простий спосіб може зберегти у туалеті приємний запах та зменшити кількість нальоту. Усе це можна повторювати раз на місяць.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти