Господині ніколи так не роблять: 5 речей на кухні, через які можна потрапити в біду

17 серпня 2022, 22:08
Прикмети для кухні, які принесуть удачу і відлякають біду.
прикмети про кухню, кухня прикмети
Прикмети про кухню / pixabay

Кожна господиня мріє мати в будинку удачу, прибуток та достаток. Щоб не залучити в своє життя біди та розчарування, не можна порушувати ці заборони.

Експерти кажуть, що кухня - це вогнище будинку. На кухні ми можемо проводити найбільше часу. Це місце несе енергію успіху.

Багато наших предків роками стежили за звичками та прикметами, і тепер названо всього 5 речей для кухні, які можуть принести небезпеку у ваше життя.

Що не можна робити на кухні

Ніколи не сидіть на кухонному столі. Якщо ви будете сидіти на столі, грошей вам ніколи не заробити. Вірили, що кухонний стіл - магія в будинку. Якщо нехтувати ним, то можна залишитися голодним.

Порожній посуд на кухні. Щоб не зруйнувати всю енергетику в будинку, порожній посуд не можна залишати на столі. Це стосується чашок, келихів, чарок, тарілок.

Ніколи не залишайте стіл без скатертини або серветок, навіть під час посиденьок з друзями. Якщо не послухатися заборони, всі ваші успіхи і починання не принесуть бажаного. А ще, під скатертиною зберігайте завжди пару монеток, але так, щоб їх ніхто не бачив і не чіпав.

Чужий посуд. Не віддавайте та не приносьте в будинок чужий посуд. Це ваші гроші, енергія та удача. Такі речі повинні бути виключно на своїх місцях. Якщо вам дали повну тарілку, то і віддавати посуд теж слід повний, тоді ви збережете благополуччя.

Не зберігайте в будинку битий та з осколками посуд. Бідність, сварки та скандали не покидатимуть ваше гніздечко.

читайте такожПрикмети на 19 Серпня: які 5 речей не можна робити на Яблучний спас, щоб весь рік не страждати

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти