Найгірший рік за останні п'ять років: що обіцяє Україні гороскоп на 2022 рік

5 грудня 2021, 11:05
У 2022 році Україну труситимуть протести.
Астролог розповіла, яким буде 2022 рік для України
Зірки обіцяють Україні в 2022 році масу протестів / Reuters

Астрологічний прогноз для України на 2022 рік містить різні аспекти, але серед них є один найбільш сильний і, на жаль, негативний для нашого народу.

Йдеться про поєднання транзитного Сатурна з натальним Місяцем України. Місяць у гороскопі держави означає народ. А Сатурн – це обмеження, труднощі, збиток. А також влада, закон, правила, підпорядкування.

Сам по собі аспект поєднання не є негативним. Але при поєднанні з Сатурном будь-яка особиста планета гороскопу страждає від його задушливого впливу. А якщо враховувати, що Місяць у натальной карті України спочатку дуже слабкий і "нещасливий", то таке поєднання може принести народу України чимало лих.

відео дня

Оскільки Місяць у натальной карті України стоїть в опозиції до декількох планет, в тому числі й тих, що мають відношення до влади, опозиційні настрої народу, закладені в натальной карті, в 2022 році будуть активовані і проявляться в повну силу.

Це буде дуже протестний рік. Весь, від початку до кінця. Лише восени протестів буде трохи менше, ніж зазвичай.

Взагалі, поєднання Місяця з Сатурном – тривожний для нас аспект. Втрати і труднощі можуть торкнутися не тільки народу, а й країни в цілому.

Говорити про поліпшення економічної, зовнішньополітичної та соціальної ситуації в Україні в наступаючому році абсолютно не доводиться.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2022-й для Росії: чи чекати Майдану і кінця епохи путінського режиму

Якщо порівнювати 2022-ий із попередніми роками, він буде найгіршим за останні п'ять років.

І навіть зміна влади, яка цілком можлива в тому чи іншому вигляді в 2022 році, не вирішить наших проблем. Зміна влади не означає зміну системи. У гороскопі України 2022 рік не відзначений як рік реальних політичних змін. Робити ставку на зміну прізвищ у владі абсолютно безперспективно.

Політичні зміни у нас ще попереду. А поки що можна лише побажати всім нам витримки і якомога менших втрат у прийдешньому році.

Людмила Халанська, астролог, спеціально для Главреда

Замовити персональний гороскоп у Людмили Халанської ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти