І привід не потрібен: названі 3 нестерпних скандаліста гороскопу

3 лютого 2022, 20:37оновлено 4 лютого 2022, 16:42
30886
Їм нічого не варто закотити істерику і зіпсувати настрій оточуючим.
гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік - топ-3 скандаліста гороскопу / depositphotos.com/

Три знака зодіакального кола не відрізняються м'яким характером і поступливою вдачею. Їм дуже складно йти на компроміс, вони з тих, хто відстоює свою точку зору до останнього.

Слов'янський гороскоп на 2022 рік розповість, хто зможе заручитися підтримкою фортуни і кого везіння буде супроводжувати по п'ятах, а кому доведеться боротися за місце під сонцем.

Астрологи виділяють три знаки зодіаку, яким складно тримати емоції в узді. Вони можуть легко влаштувати сварку, яка переросте у великий скандал.

Близнюки

Повітряні Близнюки дуже часто схильні до різких перепадів настрою. Такі емоційні гойдалки відображаються на поведінці не в кращу сторону. З ними постійно слід бути напоготові і стежити за словами, одна невинний жарт може спровокувати сильні образи і стати причиною серйозної сварки.

читайте такожЯк на пороховій бочці: названі найбільш несумісні знаки зодіаку

Рак

Чутливі Раки відрізняються підвищеною емоційністю. Це робить предствників знака непередбачуваними, передбачити їх реакції і поведінку в наступну секунду не під силу нікому. Несподівана новина може вибивати Раків з колії настільки, що це може ставати вибухонебезпечним для оточуючих. Вони можуть бути агресивними і безкомпромісними, особливо якщо ви зачепите їх почуття. У боротьбі за бажане можуть піти по головах.

читайте такожНадзвичайна удача, виконання бажань і успіх у всьому: кому зі знаків в лютому потужно підфартить

Терези

Представники знака стихії повітря дуже часто знаходяться в стані емоційної нестабільності. Рідко дотримуючись одного шляху вони метушаться від одного до іншого і така поведінка створює їм масу проблем. Їм складно визначиться з чимось одним і через це виникає дратівливість, яку Терези можуть запросто виплеснути на оточуючих. Крім того, достукатися до Терезів – справа практично марна, вони зациклені тільки на своїх власних почуттях і переживаннях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти