Йде період запеклих боїв і військовий параліч: астролог назвав дату розв'язки війни в Україні

7 червня 2022, 15:35оновлено 7 червня 2022, 16:13
Росс зазначає, що українцям варто сподіватися на поліпшення ситуації ближче до кінця липня і в серпні.
гороскоп для України
Гороскоп для України / pixabay

Відомий астролог Влад Росс розповів, коли Україна може продовжити переговори з Росією і яким буде результат війни.

За словами астролога, найближчий місяць Україну чекають запеклі бої за території.

"Поки Венера не дійде до точки перемир'я і переговорів в гороскопі України, на припинення війни з Росією сподіватися не варто. А станеться це 31 липня - 1 серпня 2022 року. Саме з цього моменту можна розраховувати на те, що переговори будуть результативними. До того - в червні і, можливо, в липні - буде зберігатися військовий параліч, і будуть йти запеклі бої, тобто війна триватиме", - говорить астролог Главреду.

Росс зазначає, що українцям варто сподіватися на поліпшення ситуації ближче до кінця липня і в серпні.

"Полягає в тому, що білий місяць, ангел-хранитель гороскопу, який завжди обіцяє світло, мир і благодать, буде у Водолії. Дія цього аспекту буде відчуватися з 16 липня і в серпні. Тому можна очікувати початку процесу переговорів і встановлення миру саме в цей час", - додав Росс.

Є всі підстави очікувати в цей час якоїсь переломної події, після якої Україна зможе вести переговори з Росією вже з позиції сили.

Коли війська РФ покинуть Україну

"Повністю постріли припиняться, і російські війська почнуть залишати територію України лише в самому кінці 2022 року, коли Марс, планета війни, стане ретроградним (кінець жовтня – початок листопада) і втратить свою силу (коли Марс перейде в зодіакальний знак Рака). Тобто ослаблення войовничого впливу Марса повною мірою відчується вже в 2023 році. Якраз в цей час російські війська почнуть залишати Україну", - сказав астролог.

читайте такожЙде головна битва і кульмінація війни: астролог передбачила найважливіший період для України

Коли закінчиться війна в Україні

Астролог Анжела Перл вважає, що Україна виганятиме ворога зі своєї землі у червні 2022 року. Російські окупанти не зможуть рухатися далі.

За прогнозом фахівця, в цей час йтимуть сильні бої і буде складно, проте кроки для того, щоб відкинути загарбників з України, будуть успішними.

Перл розповіла, що ще один складний період буде під Новий Рік. Проте вже у серпні та вересні цього року на велику територію України повертатимуться люди.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти