"Грає роль приниженого": дослідник пропаганди пояснив відхилення Путіна

3 липня 2022, 15:38
Своєю поведінкою він намагається закохати в себе людей, вважає експерт.
путина
Дослідник пропаганди пояснив відхилення Путіна / скріншот

Президент РФ Володимир Путін грає свою психологічну гру-роль приниженого і одночасно принижуючого. Цим він намагається сподобатися багатьом людям не тільки в Росії, але і за кордоном.

Дослідник пропаганди і британський журналіст Пітер Померанцев в коментарі "24 каналу" заявив, що психологічна гра Путіна полягає в пропаганді росіян і людей за її межами.

За його словами, лідер Кремля грає дуже сильне приниження - то говорить, що його принизили, то якийсь "Петро великий", який принижує інших.

відео дня

"Адже самих росіян все життя принижували. Тому Путін і грає роль приниженого, і одночасно з цим показує, як він може іншихпринижувати. Росіянам це дуже приємно психологічно", - пояснив експерт.

читайте такожПутін насправді серйозно хворий - екс-глава розвідки БританіїДослідник пропаганди зазначив, що це дуже близько для багатьох людей навіть у Європі чи США.

"Всі, хто відчуває себе приниженим і хоче інших ображати, їх тягне до Путіна, їм приємно це чути. Його естетика для них позитивна. В Америці є відсоток населення, кому подобається Путін і такі авторитарні лідери", – додав Пітер Померанцев.

Раніше лікар-психіатр Антон Михайлов заявив, що резидент країни-агресора Володимир Путін демонструє явні ознаки параноїдальної поведінки.

Ознаками проблем Путіна з психікою є величезної довжини стіл для переговорів з іноземними лідерами або нібито зустріч господаря Кремля з жінками-пілотами і стюардесами, відео з якої було змонтовано.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти