"Ігри сатани, великі руйнування і новий рівень розвитку": таролог розповів, коли в Україні настане мир

24 березня 2022, 18:26
На думку таролога основний удар в найближчі дні візьмуть на себе гарячі точки.
гороскоп
Коли закінчиться війна в Україні - прогноз таролога / Reuters/ua.depositphotos.com

Учасник і півфіналіст Міжнародної Битви екстрасенсів Роман Шептицький склав енергетичний прогноз і розповів, коли закінчиться війна в Україні.

Таролог в розкладі з чотирьох карт звертає увагу на дві. Карта гри вказує на диявольські плани російської верхівки.

" У даній ситуації ця карта говорить про ігри сатани. Грають, спостерігають, обмірковують ходи і стратегії", - зазначив Шептицький.

Втроая карта в розкладі - палаюче дерево - може свідчити про те, що в гарячих точках і регіонах, де проходять активні бойові дії можна найближчим часом очікувати загострення. Є загрози для мирного населення і української армії. Окупанти будуть пробувати доставляти туди свої додаткові резерви для продовження війни.

Карта першого вдиху в розкладі асоціюється з народженням дитини. Вона може означати переродження, звільнення від нечисті і перемогу.

"Окупанти продовжують загарбницьку війну і хочуть захопити те, що їм по праву взагалі не належить. Людина готова втратити життя, але не розлучитися зі своїми божевільними ідеями", - прокоментував таролог четверту карту, яка свідчить про плани ворожої держави.

Він зазначає, що енергетичні потоки України досить сильні і карта обнулення в розкладі – позитивна. Вона говорить про те, що військові дії будуть рухатися до завершення.

Карта повернення до себе може означати відділення від нечисті.

"Дуже хочеться, щоб Україна відокремилася від нечисті і повернулася в свій звичний стан гармонії і спокою і оновлення".

Остання карта енергетичного розкладу - карта майстра - найсильніша з енергетичних карт Таро, говорить про створення нової реальності і нових можливостей і союзів, які зможуть підняти країну на дуже високий рівень розвитку в різних сферах життя.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти