Їм не місце на холодильнику: які магніти не можна вішати на дверцята

29 серпня 2022, 15:03
Звичайний магнітик може угробити холодильник або принести біду.
Холодильник
які магніти не можна вішати на дверцята холодильника / скріншот

Магніти не холодильнику-невід'ємна частина декору на кухні в багатьох сім'ях. Вони можуть бути різними: забобонними, зі знімками близьких.

Але мало хто знає, що звичайні магніти можуть нашкодити техніці.

Чим небезпечний магніт на холодильнику?

У старих екземплярах побутової техніки не передбачена додатковий захист. Внаслідок цього магнітні елементи утворюють в районі себе магнітне поле, яке своєю дією направлено в середину холодильника, в самі продукти харчування.

відео дня

А ось за сучасні холодильники переживати не варто. Вони захищені від подібної загрози, але варто звернути увагу варто тільки на випадки, коли магніти висять занадто довго.

Результатом їх зняття стане зміни насиченості основного кольору, поява жовтизни навколо місця кріплення, так як для кухні характерна присутність підвищеної температури, кіптяви. Щоб цьому перешкоджати, рекомендується частіше міняти місце положення магніту, мити дверцята. Робити ж це слід акуратно, перешкоджаючи появі подряпин.

Які магніти не можна вішати на холодильник?

Є прикмета, що вішати можна тільки такі варіанти, які пов'язані з темою продуктів і їх вживання – тим, що знаходиться всередині холодильного пристрою. В іншому випадку є ризик" притягнути " біду. Прикладом правильного вибору є тема фруктів, овочів, імітація пляшечок з соусом, напоями, списки для покупки, часу прийому їжі.

Також існує думка, що негативного впливу на продукти фігурок тварин, людей, персонажів мультфільмів. Можливо, все залежить від самої фігурки або до даного твердження слід поставитися з іронією.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти