Instagram глобально змінив систему показу відео

6 жовтня 2021, 04:08
Сервіс IGTV був представлений в червні 2018 року, але так і не зміг стати конкурентом YouTube.
igtv
Сервіс IGTV відділяють від Instagram / mobcompany.info

Instagram нарешті визнав, що IGTV, його перша велика ініціатива в області відео, не увінчався успіхом.

Сьогодні компанія перейменовує IGTV на "Instagram TV" і відмовляється від ексклюзивного відеоформату IGTV. Відео, розміщені в основній стрічці Instagram, тепер можуть тривати до 60 хвилин - тривалість, раніше зарезервована для відео IGTV. Користувачам більше не доведеться виходити з основного додатка, щоб переглянути їх, пише The Verge.

читайте такожУ роботі Facebook і Instagram знову стався глобальний збійПредставник Instagram заявив, що додаток IGTV, який тепер називається Instagram TV, залишиться "місцем, куди люди будуть приходити з наміром подивитися відео".

відео дня

Що таке IGTV

Сервіс IGTV був представлений в червні 2018 року і, по суті, повинен був стати мобільним еквівалентом YouTube, створюючи простір для пошуку і перегляду більш довгих відео. Але довший формат так і не прижився. А всього через два місяці в США було запущено додаток під назвою TikTok.

З тих пір Instagram переорієнтував свої зусилля на відео, щоб конкурувати з TikTok з його короткими роликами у форматі відео. Ролики були запущені в серпні 2020 року, і Instagram активно просував їх, надаючи їм центральне місце в навігації програми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти