Інтернет Starlink можна купити і легко встановити в Україні: чому дітище Маска у всіх на слуху

30 листопада 2022, 20:38
Ми розбиралися, чому термінали Starlink стали так популярними саме зараз.
Starlink
Термінал Starlink: як купити і встановити супутниковий інтернет / t.me/zedigital

Термінали Starlink стали дуже популярними в Україні з початком війни. Їх використовують як військові, так і мирні жителі.

Starlink - свій власний супутниковий Інтернет, ніякого провайдера. Механізм терміналу дуже простий - користувач купує приблизно за 700 доларів індивідуальний термінал в коробці як з-під піци.

У ній знаходиться супутникова тарілка, і її треба поставити бажано де-небудь на даху будинку, щоб не заважали дерева, будівлі та інше. Потрібно якомога більше відкритого неба. Крім цього, в коробці роутер і блок живлення.

відео дня

Як підключити Starlink в Україні?

Термінали поставляються з інструкцією до установки, налаштування і взаємодії. Після всіх маніпуляцій з установкою необхідно завантажити додаток Starlink з Google Play або App Store на смартфон і, слідуючи інструкціям, підключитися до Інтернету.

Яка швидкість інтернету Starlink?

Існує два пакети - Starlink Basic пропонує доступ до Інтернету на швидкості 50-250 Мбіт/сек, Starlink Premium - 150-500 Мбіт/сек.

Скільки коштує Starlink?

Стандартний пакет супутникового інтернету від Starlink в Україні зараз 75 доларів, крім того, потрібно буде придбати комплект обладнання - термінал у роутер обійдуться вам в 700 доларів.

Де купити Starlink?

Замовити обладнання можна на офіційному сайті starlink.com у країнах, де вже є представництво компанії. На даний момент немає прямої можливості зробити замовлення з доставкою в Україну.

Українці зазвичай замовляють Starlink в найближчі сусідні країни. На сайті потрібно вказати місце доставки, після чого система сама перевірить, чи є можливість доставити роутер і термінал.

Також модно придбати б/у-шний Starlink. Але в цьому випадку головне отримати доступ до облікового запису до безпосередньої покупки термінала. Після чого рекомендується змінити пароль до аккаунту.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти