"Ізолювали від гурту": після концерту Шевчука до нього за лаштунки прийшли силовики

19 травня 2022, 15:12
Шевчук підтримує Україну.
Юрій Шевчук
Юрій Шевчук не боїться говорити правду/ Фото а. Бойко, "Вести"

Російський рок-музикант, поет-пісняр і лідер групи ДДТ Юрій Шевчук, який відкрито висловлює свою позицію щодо війни Росії в Україні, потрапив у поле зору російських силовиків.

Так, після концерту, де Юрій Шевчук заявив, що "Батьківщина - це не жопа президента, яку потрібно весь час цілувати", до нього за лаштунки прийшли силовики і ізолювали його від інших учасників групи.

Вони ізолювали Шевчука від групи, виставивши у гримерки "заслін" у вигляді двох спецназівців, і протягом години вели з музикантом бесіду, пише на своїй сторінці в Instagram продюсер Радмір Усаєв.

відео дня

читайте також"Батьківщина-це не зад президента!": лідер ДДТ Юрій Шевчук звернувся зі сміливою промовою до росіян

За його словами, силовики хотіли навіть затримати Шевчука, але в підсумку обмежилися складанням протоколу.

"Кілька годин тому в Уфі відбувся концерт ДДТ. Немає сенсу говорити, що це улюблена група більшості уфімців, адже її серце, це "наше все" Юрій Шевчук. Концерт був о..а. Але унікальність цього вечора в тому, що відразу після концерту за лаштунки проникли силовики, ізолювали Ю.Ю. від групи не пропускаючи навіть директора колективу (виставивши на вході в гримерку силовий заслін з двох співробітників у формі спецназу) і протягом години вели бесіду за фактом минулого концерту, його спрямованості і висловлюваннях Шевчука на предмет війни і батьківщини", - пише він.

"У них було навіть бажання затримати "Наше все", але в останній момент у них вистачило розуму запропонувати підписати юрі протокол (про що ви самі можете здогадатися) і сівши в свої броньовані мікроавтобуси, залишили нас ділиться враженнями про концерт.І знову Шевчук підтвердив, що він справжній мужик, так як жодного страху і пригніченості після затримання в ньому не було. Сквазіда лише легка втома після 3 - х годинного живого концерту і 6 годинного саундчека в Уфаарені", - поділився з фоловерами він.

Нагадаємо, російський рок-музикант, поет-пісняр і лідер групи ДДТ Юрій Шевчук відкрито висловлює свою антивоєнну позицію і засуджує політику Путіна. Група відмовляється виступати на "Z-концертах" , а їх концерт в Тюмені був скасований через небажання виступати в залі з ра**истською символікою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти