Відомий астролог розповів, що загрожує українцям під час останніх цьогорічних нового і повного Місяця

1 грудня 2023, 12:02оновлено 2 грудня 2023, 10:42
Рік, більш імовірно, завершиться не дуже приємно, може бути критична ситуація.
Гороскоп від Влада Росса
Гороскоп від Влада Росса / Колаж Главред, фото Zaxid Media, freepik

Відомий астролог Влад Росс поділився своїми прогнозами щодо повного Місяця і молодного в році, що завершується.

У бесіді з Главредом він зазначив, що 27 грудня о 2:33 очікує "холодний повний місяць". У цей час, на його думку, доцільно звернути увагу на важливі події, щоб забезпечити повноту і тепло в будинку.

Загрози повного Місяця та молодика

На думку астролога, найнебезпечнішою загрозою є можливість нападу ворога, який випустив свої ракети по наших будинках прямо перед Новим роком. Він підкреслив, що критична ситуація буде зберігатися в період з 26 до 28 грудня.

Можливо, вам буде цікаво: Місячний календар 2 грудня 2023: один з кращих днів для роботи зміцнить старі зв'язки.

Також Влад Росс зазначив, що 13 грудня о 1:32 настане молодик. В цей час рекомендується фокусуватися на формуванні нових образів і плануванні майбутнього, намагаючись розібратися у своїх бажаннях і складаючи плани на найближчий Місяць. Важливо пам'ятати про мир, перемогу і необхідність того, щоб Україна подолала складнощі цього грудня.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс-український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс попередив про кризи і зради у грудні 2023 року. Пристрасті будуть кипіти і вдома, і в особистому житті, оскільки Венера буде в знаку Скорпіона з 4 до 29 грудня.

Також астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 року для Терезів. Вона розповіла, що найголовніша подія Місяця - розворот Меркурія в ретроградний рух в четвертому будинку гороскопу.

Читайте більше гороскопів на грудень:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти