До чого горять вуха: народні прикмети по днях тижня та часу доби

27 квітня 2023, 13:04
Знайоме кожному почуття, коли горить одне або відразу обидва вуха, приховує в собі таємничі знаки долі.
До чого горять вуха
До чого горять вуха / ua.depositphotos.com

Народна мудрість зберігає в собі дивовижні таємниці. Наприклад, тлумачення такої незвичайної прикмети, як палаючі вуха. Чому горять вуха і що це означає, розповість Главред.

Вважається, що для того, щоб правильно зрозуміти, що означає, коли горять вуха, важливо враховувати стать людини. Примітно, але за прикметами у представниць приємного статі вуха горять до любовних переживань або активного спілкування - нових знайомств, які можуть перерости в роман, пліток за їх спиною від людей, яких слід побоюватися та ін.

Коли горять вуха у чоловіка, це означає, що йому слід звернути увагу на те, чи правильно він витрачає ресурси для досягнення поставлених цілей. Це може стосуватися і роботи, і особистого життя, але в будь-якому випадку є натяком, що пора пригальмувати і ретельно все проаналізувати з холодною головою.

відео дня

При цьому значення має не тільки стать людини, у якої горять вуха, але і час, коли це неприємне відчуття відбувається. Наприклад, якщо праве вухо почервоніло і стало пекти з самого ранку - це попередження, що сварки в день прийдешній вам не уникнути; вдень - навпаки, хороша прикмета, яка обіцяє вам благополуччя в духовній або фінансовій сферах; горить праве вухо ввечері - ваше життя зміниться в кращу сторону. Якщо ж праве вухо палає вночі, то вам варто готуватися до того, що прийдешній день буде насичений яскравими подіями, хорошими новинами і приємними зустрічами.

Якщо ваш ранок почався з того, що ваше ліве вухо буквально палає, це сигнал до того, щоб всі, навіть самі незначні рішення, ви приймали без поспіху і вдумливо - вас неминуче чекає конфлікт, який може розгорітися від найменшої іскри. Підстрах*йте себе. У денний час ліве вухо горить до конфлікту в вашому найближчому оточенні, у вечірній - в сім'ї. Гаряче ліве вухо вночі - вас згадують добрим словом. При цьому, скоріш за все, це людина, з якою ви бачилися вдень.

Тлумачити палаючі вуха також можна і по днях тижня.

Горить ліве вухо в понеділок? Улюблена робота підкине вам проблем. Праве попереджає вас про сварку, яка, ймовірно, також станеться на роботі, або з близькими, але на грунті фінансів або ваших трудів.

Горить праве вухо у вівторок з метою попередити вас - день буде вкрай успішним. Тому варто розподілити свій час так, щоб встигнути зробити якомога більше. Особливо це стосується тих справ, які ви роками відкладали в довгий ящик. Ліве вухо сигналізує про те, що про вас хтось згадує. Щоб визначити, хто думає про вас, починайте повільно і вдумливо називати вголос імена всіх знайомих, уявляючи їх. Вважається, що якщо ви назвете саме того, чиї спогади ви відвідали, ваші вуха перестануть наливатися полум'ям.

Згідно з прикметами, праве вухо, яке "спалахнуло" в середу, говорить вам про те, що ви стали об'єктом чийогось романтичного інтересу, який проявиться зовсім скоро. Палаюче ліве вухо в середу буде дошкуляти вас до тих пір, поки ви не згадаєте, про що забули. А ви точно забули, і щось дуже важливе.

Народні перекази свідчать: палаюче праве вухо в четвер - хороша прикмета, яка обіцяє приємні сюрпризи і нові враження. Ліве вухо горить в четвер - до хороших новин, які вас неодмінно порадують, і зарядять позитивною енергетикою.

До приємної зустрічі або несподіваного романтичного побачення горить ліве вухо в п'ятницю - у вас є час підготуватися, щоб бути у всеозброєнні. Печіння в правому вусі, втім, можна тлумачити схоже - також зустріч, але скоріше ділова, яка, між тим, буде мати на вас величезний вплив.

У суботу праве вухо червоніє, якщо вас попереду чекають виснажливі справи, від яких до вечора ви просто звалитеся з ніг - неприємні питання і суєта будуть буквально валитися вам на голову. Якщо почервоніло ліве вухо - стережіться пліткарів, ваш успіх не дає їм спокою.

Палаючі вуха в неділю, будь то ліве, праве або обидва одразу, це ознака успіху і приємних новин, що невблаганно наближаються.

Як бачите, не всі прикмети, пов'язані з палаючими вухами, несуть в собі негативний підтекст. Однак, якщо вплив чужої енергетики, яка змушує відчувати жар у вухах, приносить вам дискомфорт, спробуйте гарненько вмитися холодною водою - вона очищає від сторонніх флюїдів.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти