До смерті нардепа Полякова може бути причетний кримінальний авторитет зі списку РНБО – ЗМІ

8 жовтня 2021, 14:47
Наразі цю інформацію перевіряє поліція.
Антон Поляков
Стало відомо , з ким перед загибеллю зустрічався Антон Поляков / УНІАН

Нардепа Антона Полякова знайшли мертвим вночі 8 жовтня. Він їхав у таксі, де йому стало вкрай зле. Є інформація, що в машину таксі нардеп сів не сам, а його туди посадив відомий у кримінальних колах Києва "авторитет".

Наразі поліція перевіряє інформацію, оприлюднену в Telegram-каналах, про те, що перед смертю Поляков зустрічався з Русланом Джамбулатовим, який перебуває в списку санкцій РНБО. Водночас він на громадських засадах є помічником народного депутата Ганни Скороход, яка знепритомніла сьогодні в Раді.

За попередньою інформацією, чоловіка затримали правоохоронці, повідомляє Telegram-каналу "Монастир". Поки невідомо, який характер носила зустріч нардепа і "короля конфіскату", а також чи пов'язана вона з трагічною загибеллю 33-річного політика.

відео дня
До смерті нардепа Полякова може бути причетний кримінальний авторитет зі списку РНБО – ЗМІ
Фото t.me/monasteryua

Нардеп Поляков помер у Києві: що відомо

  • Інформацію про смерть нардепа 8 жовтня оприлюднили в поліції Києва. За попередньою інформацією, Поляков зловив таксі біля одного з ресторанів у Дніпровському районі та попросив підвезти його на іншу вулицю.
  • У машині політику стало погано, його нудило й з часом почалися конвульсії. Його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. Чоловікові було 33 роки.
  • Згідно з результатами розтину, Антон Поляков помер в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.
  • Ряд ЗМІ повідомляє, що на цей час правоохоронці відпрацьовують дві версії події: або Антон Поляков отруївся сам, або його хтось отруїв.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти