Як швидко почистити часник: перевірений спосіб досвідчених кухарів

8 липня 2023, 19:13
944
Главред розповість, як за допомогою води почистити часник, витративши на це мінімальну кількість часу.
Як швидко почистити часник
Як швидко почистити часник / колаж: Главред, фото: скріншот, pexels

Для багатьох часник є улюбленою приправою до пікантних страв. Часто буває, що ми додаємо в блюдо зубчик або два. Але перш ніж ми це зробимо, нам потрібно очистити часник, а це іноді буває досить складно. На щастя, є спосіб полегшити собі життя. Ми розповімо, як швидко почистити часник.

Іноді для того чи іншого блюда потрібно багато зубчиків часнику. Очищення зубчиків по одному вимагає часу. Є швидкий спосіб зробити це, за прикладом серіалу Netflix "Час їсти". Шеф-кухар дав поради, як приготувати найсмачніші страви за мінімальний час. Також в серіалі діляться корисними прийомами, такими як швидке очищення часнику.

Як швидко почистити часник за допомогою води

Вам знадобиться тільки миска і гаряча вода. Покладіть зубчики часнику в миску і залийте їх гарячою водою. Залиште на хвилину, і тоді ви зможете легко очистити часник. Однак будьте обережні, дістаючи часник з гарячої води.

відео дня

Як почистити часник за 10 секунд

Також є більш звичний спосіб - хитрість кухарів, що дозволяє легко чистити часник. Зубчик часнику кладуть на обробну дошку, а потім широкою стороною ножа притискають і розчавлюють зубчик часнику. Ви почуєте тріск, а потім зможете легко очистити часник.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти