Як швидко розм'якшити заморожене вершкове масло: чотири дійсних способи

3 серпня 2022, 09:30
Щоб швидко розм'якшити вершкове масло, можна використовувати ці способи.
масло
Масло - продукт вибагливий / pixabay

Випічка може здатися креативним процесом, але вона дуже наукова, а це означає, що важливо використовувати точні вимірювання і слідувати конкретним вказівкам щодо температури інгредієнтів. Один інгредієнт, який особливо вибагливий, - це старе добре вершкове масло.

Існує безліч способів приготування вершкового масла при приготуванні їжі або випічці. Одним з таких способів є доведення масла до кімнатної температури або його пом'якшення.

Торти на день народження, печиво з шоколадною крихтою і глазур з масляного крему вимагають кімнатної температури або розм'якшеного масла. Чому? Наступним кроком часто є вершкове масло-швидко разом з цукром-що було б досить складно з твердим шматочком масла. Якщо масло не кімнатної температури, воно не змішується гладко з цукром, і ви отримаєте купу осколків масла з кристалізованим цукром замість приємного вершкового збитого крему, який зробить вашу випічку легкою і повітряною. Коротше кажучи, якщо ви не розм'якшите масло, ваше печиво може розплескатися, а не роздутися.

відео дня

читайте такожПісля обробки стає небезпечним: яке масло найшкідливіше для здоров'я

Якщо ви забудете дістати масло з холодильника до того, як воно вам знадобиться, немає необхідності в розплавленні. Є багато способів розм'якшити масло в крайньому випадку і при цьому отримати гарне блюдо, яке ви задумали. Ви можете визначити, чи має масло кімнатну температуру, якщо воно трохи згинається. Якщо він лопне, значить занадто холодно; якщо він починає втрачати свою форму, коли ви до нього торкаєтеся, він вступив в фазу плавлення.

читайте такожМікрохвильовка вміє не тільки розігрівати їжу: 5 крутих лайфхаків, якими мало хто користується

Існують кілька способів, як швидко розм'якшити вершкове масло до кімнатної температури.

1. Наріжте або натріть масло

Якщо ви наріжете масло на шматки, а не залишите його в одному больщом брикеті, воно нагріється до кімнатної температури набагато швидше. Спочатку відміряйте необхідну кількість масла, а потім розгорніть його. Наріжте масло тонкими скибочками або шматочками, і приблизно через 10 хвилин у вас буде розм'якшене масло. Якщо вам дійсно потрібно прискорити процес або ви починаєте з замороженого брикету, використовуйте тертку для сиру, щоб натерти масло. Приблизно через п'ять хвилин ваше масло має бути готове до вживання.

2. Використовуйте непрямий нагрів

Шеф-кухар Ган Суебсаракам, виконавчий шеф-кухар Pop Pie Co. у Сан-Дієго, звик працювати з розм'якшеним маслом в своєму магазині в Південній Каліфорнії для приготування солодких і солоних пирогів. Він часто розм'якшує масло, виконуючи кілька завдань одночасно-використовуючи непрямий жар від плити або духовки, щоб швидко розм'якшити масло до кімнатної температури.

"Що мені подобається робити, особливо при одночасному приготуванні інших страв, так це використовувати тепло, що виділяється моєю духовкою, для розм'якшення вершкового масла, ставлячи його на плиту або на полицю над плитою", — говорить він. "Ми нарізаємо його невеликими кубиками, кладемо у велику миску з нержавіючої сталі і даємо маслу розм'якнути на плиті завдяки теплу, що виділяється духовкою. Це також дає вам трохи часу, щоб забратися і закінчити приготування інших страв. або просто відпочити".

3. Розкачати масло

Відмінний спосіб швидко розм'якшити масло для крему-це розкачати його. Є багато способів зробити це, але один з найменш брудних-покласти шматочок масла між двома листами пергаментного паперу. Використовуйте качалку, щоб розкачати його, як тісто для пирога.

4. Зробіть ванну з гарячою водою

Якщо ви можете створити теплову печеру для свого масла, воно почне розм'якшуватися швидше. Налийте гарячу воду в керамічну або скляну чашку або миску (щось, куди може поміститися на ваше масло). Через кілька хвилин вилийте воду з посудини і швидко накрийте масло. Тепло від чашки розм'якшить ваше масло всього за кілька хвилин.

Було б упущенням, якби ми не згадали про те, як розм'якшити масло в мікрохвильовці. Є багато лайфхаків (і попереджень!) про це. Температура в мікрохвильовій печі може бути вкрай непостійною, і легко швидко перейти від твердої консистенції до розплавленого місиву, коли ви намагаєтеся розм'якшити масло. Якщо ви хочете спробувати мікрохвильовий метод, використовуйте дуже короткі інтервали часу та / або встановіть пристрій на половину потужності, а потім розігрівайте в мікрохвильовій печі, поки масло не досягне ідеальної консистенції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти