Як швидко змити скотч: легке рішення поширеної проблеми

16 березня 2023, 12:37оновлено 17 березня 2023, 06:35
Немає людини, яка хоч раз у своєму житті не зустрічалася з неприємністю слідів від скотчу на поверхнях.
Як швидко змити скотч
Як швидко змити скотч / колаж фото pexels

Клей від скотчу залишається на абсолютно різних поверхнях, чим часто псує їх зовнішній вигляд і доставляє дискомфорт. Справитися з цим можна, проте потрібно знати як швидко змити скотч з кожної поверхні окремо.

Чим прибрати клей від скотчу зі скла - почнемо з актуального питання

Багато людей знають, як важко зняти сліди від скотчу зі скла, зокрема - віконного. Однак знаючи одне важливе правило, зробити це буде досить просто.

Для того, щоб прибрати сліди скотча зі скла, вам знадобиться бензин або ацетон, а також губка. Одягніть рукавички і змочіть губку в одній з рідин, потім протирайте місце сліду до тих пір, поки клей не зникне до кінця. Займає така процедура зовсім не багато часу.

відео дня

Як швидко зняти скотч з пластика - більше знайоме дівчатам

Як часто можна зустріти дівчину, яка намагається зняти залишки клею від скотчу або наклейок з пластикових флаконів косметичних і побутових засобів. Звичайно, з такою проблемою в своєму житті зустрічаються і чоловіки. Вирішити її досить просто. Зняти сліди скотча з пластикової поверхні допоможе будь-який засіб зі спиртом, але без цукру і барвників.

Змочіть тампон з вати в спирті, найкраще в медичному - і протріть місце сліду. Потім почекайте п'ять хвилин і протріть ще раз.

Як прибрати сліди скотча з металу - простий спосіб

Для очищення металу найкраще підійде рідина для зняття лаку, вся справа в тому, що більш жорсткі розчинники можуть зняти фарбу з металу, розвинути корозію або зробити лакове покриття матовим, тому краще не ризикувати і скористатися ватним тампоном з рідиною для зняття лаку. Протріть засобом місце до тих пір, поки слід не зникне.

Чим прибрати клей від скотча з дерева - найделікатніша поверхня

Дерево - одна з найбільш делікатних поверхонь для очищення. Щоб не пошкодити її, необхідно використовувати жирний крем або рослинне масло, фен і губку з мильним розчином.

Натріть слід від скотча маслом або кремом, після чого залиште на пару годин, потім на самому мінімальному режимі прогрійте місце сліду феном і відмийте губкою в мильному розчині.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти