Як дата народження впливає на долю і характер: секрети нумерології

26 квітня 2023, 10:56
Свою долю за датою народження можна визначити за допомогою нумерології. Робиться це за допомогою простого підрахунку.
Нумерологія
Нумерологія може відповісти, яка інформація закодована в даті народження / Фото ua.depositphotos.com

У 21-му столітті люди звикли керуватися здоровим глуздом і логікою, і вони самі є творцями своєї долі. Якщо хтось хоче досягти мети, то просто робить кроки для її реалізації. Але, можливо, деякі риси характеру, які допомогли б досягти висот, закладені в людині з самого початку і залежать від дати народження. Нумерологія може відповісти на запитання, яка інформація закодована в даті народження.

Як дізнатися свій характер за датою народження

Дізнатися, як дата народження впливає на характер, можна за допомогою простого розрахунку. Для цього потрібно скласти цифри дати народження до однозначного числа.

Наприклад, ви народилися 10.09.1988: 1 + 0 + 0 + 9 + 1 + 9 + 8 + 8 = 36 = 3 + 6 = 9. Число " 9 " розповість про особливості характеру та долі.

відео дня

Число 1

Люди з цим числом долі войовничі, темпераментні, агресивні, вольові та запальні натури. Вони - природжені лідери і домагаються успіхів свої працею. Щоб досягти мети, "одиниці" докладають максимум зусиль.

У сімейному житті вони також займають лідирську позицію та охороняють близьких від будь-яких неприємностей.

Основні таланти таких людей: вміння якісно працювати і будувати карколомну кар'єру, красномовство і вміння переконувати. Будь-який застій може привести до негативних наслідків у вигляді агресії або затяжної депресії.

Число 2

"Двійки" - люди стійкі та мужні, горді й незалежні, при цьому вкрай чутливі та ніжні.

Крім того, це люди творчі, які віддадуть перевагу усамітненню, а не галасливим компаніям. "Двійки" навряд чи будуть щасливі в офісі серед великої кількості колег і постійних цейтнотів.

У сімейному житті вони вважають за краще вести господарство, направляючи енергію на те, щоб зробити будинок максимально затишним і комфортним. Деяким такі люди можуть здатися замкнутими, але насправді вони підпускають до себе не всіх і по-справжньому розкриваються лише серед близьких, демонструючи всю свою щирість і турботу.

Число 3

"Трійки" - товариські, велелюбні, добродушні й комунікабельні особистості. Їх відмінною рисою є успішність. Вони завжди налаштовані на позитив і успіх в будь-якій справі. А ще у них завжди є план "Б".

Метою в житті "трійок" є власний добробут. Вони будуть йти до нього попри перешкоди, а коли досягнуть - прагнутимуть більшого.

Число 4

"Четвірок" можна охарактеризувати як консерваторів і циніків з аналітичним складом розуму.

Вони дуже швидко ухвалюють рішення, тому з легкістю долають будь-яку проблему. Люди з числом долі "4" завжди знають, чого хочуть від життя.

"Четвірки" можуть перетворитися на деспотичних тиранів, якщо не знайдуть свого покликання.

Таким людям дуже важлива похвала в разі успіху та підтримка в разі невдачі.

Реалізувати себе вони можуть в сфері реклами або роботи, пов'язаної зі спілкуванням з людьми.

Число 5

Люди-"п'ятірки" - неоднозначні та запальні натури, які нерідко можуть потрапляти в найзаплутаніші ситуації. Ці люди створені для любові, вони прості в спілкуванні, не люблять конфлікти й часто забувають про власні інтереси на благо інших.

"П'ятіркам" варто займатися інтелектуальною працею або турботою про людей. Вони можуть бути успішним в ролі лікарів, соціальних працівників, духовних наставників.

Число 6

Люди-"шістки" живуть емоціями й творчими поривами. Вони не можуть довго перебувати на самоті. Потребують постійної підтримки і захисту.

При цьому "шістки" дуже комунікабельні, їм легко спілкуватися навіть з незнайомими людьми.

Люди з цим числом долі можуть все життя перебувати в пошуку своєї ідеальної половинки. Вони часто розчаровуються, розлучаються і починають шукати знову.

Число 7

"Сімки" - це одинаки, які понад усе цінують розум, терпіння і стриманість. При цьому такі люди дуже залежать від удачі. Якщо фортуна повернеться до них спиною, вони можуть впасти в депресію.

Для людей-"сімок" характерно йти на ризик і заробляти гроші за допомогою авантюр.

У сімейному житті з ними буває непросто, адже вони залежать від настрою, який часто змінюється.

Число 8

"Вісімки" - вперті лідери, здатні повести за собою людей. Вони знаходяться в постійній напрузі, з ними нелегко спілкуватися, оскільки вони йдуть проти правил і готові боротися з будь-якими труднощами.

З раннього дитинства у "вісімок" проявляється характер максималіста, готового руйнувати стереотипи. З таких особистостей виходять прекрасні політики і борці за права людини. Вони націлені на результат, і якщо не відмовляться від поставленої мети, то досягнуть запаморочливого успіху.

Число 9

"Дев'ятки" схильні до роздумів, тому їх називають філософами. У людей з цим числом долі сильно розвинена інтуїція. Вони бачать те, про що не здогадуються інші, це допомагає їм обходити перешкоди стороною.

Люди-"дев'ятки" здатні домогтися успіхів скрізь, де докладуть зусиль. Вони привертають до себе увагу, оскільки генерують унікальні ідеї.

Такі люди можуть створити щасливу сім'ю, але в більш зрілому віці, коли знайдуть свою половинку, яка повністю доповнює їх.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти