Як добре виглядати в 60 років: 6 незамінних речей для стильного образу влітку

28 червня 2023, 06:21оновлено 29 червня 2023, 15:02
Мода для жінок елегантного віку немислима без стильного піджака, який стане хорошим доповненням вашого образу. Але не тільки.
Як добре виглядати в 60 років: 6 незамінних речей для стильного образу влітку
Базовий гардероб жінки за 60 повинен включати білі джинси та сукню максі/колаж: Главред, фото: instagram/darcyvandenberg, glow_nursultan

Жінка після 60 років повинна прагнути виглядати гарно щодня – це дозволяє відчувати себе впевненою, частіше посміхатися і від цього виглядати молодшою. А для того, щоб створення образу не втомлювало і не займало занадто багато часу, потрібно зібрати базовий гардероб. Особливо це важливо влітку, коли не вийде "сховатися" за курткою або плащем і кожна деталь на виду.

Як тільки ви попрацюєте з вмістом своєї шафи, то будете приємно здивовані, які дива творить вдалий базовий гардероб жінки за 60. Зокрема, ви зможете виглядати набагато молодшою, ніж ви є, а, найголовніше, вам буде зручно і комфортно, адже у вас завжди під рукою буде відповідна річ, в якій ви прекрасні.

Якщо хочете знати, як виглядати набагато молодше, ніж ви є, тоді читайте наш матеріал: Як не виглядати "тіткою" в 50 років: 7 речей, з якими потрібно попрощатися і стати задоволеною собою.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, як правильно одягатися жінці в 60 років влітку – наші прості підказки допоможуть вам підібрати собі речі, які ви зможете носити хоч кожен день і виглядати при цьому елегантно і стильно.

Отже, як добре виглядати в 60 років влітку – 6 основних речей, які зроблять образ стильним, цікавим і візуально омолодять:

1. Білі джинси. Це незамінна річ для літа в будь-якому віці, адже білі джинси практичні, універсальні і є втіленням шику. Головне, знайти ідеальну пару, яку ви із задоволенням зможете носити. А поєднувати їх можна з чим завгодно.

Як добре виглядати в 60 років: 6 незамінних речей для стильного образу влітку
Білі джинси - незамінна річ для жінок після 60 / фото: instagram/alparlinas

2. Лляні штани. Якщо хочете виглядати стильно і ефектно влітку, то знайдіть в своїй шафі місце для легких лляних штанів. Як і білі джинси, вони обов'язкові в гардеробі тих, хто хоче знати, як одягатися після 60 гарно. Орієнтуйтеся на нейтральні відтінки – вони відкриють для вас широке поле можливостей в плані створення образів.

3. Капелюх. Базовий гардероб на літо для жінок після 60 складно уявити без симпатичного капелюха, який не тільки захистить від сонця, але і стане родзинкою образу. Підшукайте для себе зручний капелюх, який можна за необхідності легко згорнути або скласти, при цьому щоб він не втрачав форму. Хороший капелюх стане для вас справжньою знахідкою!

Як добре виглядати в 60 років: 6 незамінних речей для стильного образу влітку
Гардероб жінки за 60 важко уявити без капелюха / фото: instagram/alparlinas

4. Сукня-максі. Одяг для жінок після 60 років повинен дарувати відчуття радості. А ніщо так не надихає, як гарне плаття з цікавим принтом. Підберіть собі на літо довгу сукню з візерунком, який вам подобається, і тепла пора заграє новими фарбами.

5. Еспадрильї. У вас можуть бути улюблені балетки і шльопанці, в яких ви відчуваєте себе комфортно. Але якщо мета – виглядати добре, то впустіть в своє життя неповторні еспадрильї - вони приголомшливо виглядають з чим завгодно: від штанів до суконь максі.

Як добре виглядати в 60 років: 6 незамінних речей для стильного образу влітку
Еспадрильї чудово виглядають з чим завгодно / фото: instagram/alparlinas

6. Блейзер. Мода для жінок елегантного віку немислима без стильного піджака, який стане хорошим доповненням вашого образу в ті дні, коли погода не тішитиме сонцем. Радимо поекспериментувати з різними варіантами і знайти той, що найкраще підходить саме вам.

У нашій фотогалереї знайдете варіанти для натхнення - як гарно виглядати у 60 років:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти