Як позбутися прищів за ніч: топ-3 кращих засоби, які дійсно працюють

29 вересня 2022, 20:19
Красуні розповіли, якими засобами їм вдається неймовірно швидко позбутися докучливих прищів.
прищ
Як позбутися від прищів за ніч / ua.depositphotos.com

Напевно кожна дівчина стикалася з тим, що в неочікуваний момент на обличчі з'являвся прищ. При чому статися це може не тільки з тими, у кого проблемна шкіра, але і у тих, хто вважає її ідеальною і чистою.

Особливо неприємно, якщо прищ вискочив прямо перед якоюсь важливою подією, святом, побаченням або фотосесією. Але виявляється, від такого "ворога" можна позбутися всього за одну ніч. Красуні поділилися з Главредом своїми секретами і засобами, які рятували їх за лічені години.

Засіб з бензоїлпероксидом

Засоби з таким компонентом набирають безліч позитивних відгуків. Красуні стверджують, що крем або гель з бензоїлпероксидом може допомогти позбутися прища неймовірно швидко. Красуні радять, краще віддати перевагу засобам, в яких концентрація цього компонента буде на рівні 2,5; 5 або 10%.

відео дня

Цей компонент має антибактеріальні властивості. Він відмінно відлущує шкіру, зменшує кількість шкірного сала і розчиняє чорні цятки. Наносити такі креми необхідно точково. Ні в якому разі не варто мазати ними все обличчя, адже існує ризик пересушування шкіри.

прищ
Як позбутися від прищів за ніч / ua.depositphotos.com

Масло чайного дерева

Це ефірне масло, яке відмінно допомагає впоратися із запаленнями. Його необхідно наносити конкретно на прищ. Зверніть увагу на те, що це масло має специфічний запах і світло-жовтий колір. Так що краще ним скористатися перед сном.

Масло чайного дерева - найсильніший антисептик, який знищує віруси, бактерії і грибки. Воно підходить навіть для чутливої шкіри.

Важливо! Цей засіб може викликати алергічну реакцію, в зв'язку з цим краще нанести його спочатку на руку, в якості проби. Якщо алергії немає, то сміливо можна використовувати масло на обличчі. Також намагайтеся уникнути попадання засобу на пошкоджену шкіру, адже в цьому місці може з'явитися роздратування або контактний дерматит.

Цинкова бовтушка

Основним компонентом цього засобу є цинк. Така бовтанка відмінно підсушує запалення і має антибактеріальні здібності. Перед використанням розчин необхідно гарненько збовтати. Його необхідно наносити на шкіру точково за допомогою ватної палички. Рідина, яка потрапить на шкіру, досить швидко висохне, а на прищі залишиться спеціальний порошок, який продовжить свою дію.

Важливо! Пам'ятайте, ми не гарантуємо того, що ці засоби допоможуть кожній дівчині позбутися від прищів за кілька годин. Це лише досвід інших жінок. У будь-якому випадку завжди краще звертатися за допомогою до дипломованого фахівця.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про те, що робити, якщо шкіра на руках стала сухою. Відмінним зволожуючим засобом стане маска для рук з соди. Її можна приготувати самостійно всього за 2 хвилини.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти