Як позбутися від раннього бур'яну: допоможуть 4 народні засоби

29 квітня 2023, 11:31
Народні засоби можуть бути дуже ефективними в боротьбі з раннім бур'яном, але їх потрібно використовувати обережно і дотримуватися правильні пропорції.
Як позбутися від бур'яну
Як позбутися від бур'яну / pixabay.com

Ранній бур'ян-це одна з найпоширеніших проблем в саду і на городі, але не всі хочуть використовувати хімічні засоби для боротьби з ним.

Існують ефективні народні засоби, які не поступаються магазинним.

Використання оцту

Оцет - це відмінний спосіб боротьби з раннім бур'яном. Для цього потрібно нанести оцет на рослину, уникаючи потрапляння на сусідні рослини. Після цього бур'ян відмирає. Однак, слід пам'ятати, що оцет може бути шкідливий для рослин, тому його потрібно використовувати обережно.

відео дня

Та й ціна такого способу буде великий, якщо вам потрібно обробити велику ділянку.

Застосування солі

Сіль - це ще один відмінний спосіб боротьби з раннім бур'яном. Потрібно посипати сіль на бур'ян і залишити на кілька годин. Після цього бур'ян відмирає і його можна легко висмикнути. Однак, слід пам'ятати, що сіль може бути шкідлива для грунту, тому її потрібно використовувати обережно.

Використання гірчичного порошку

Гірчичний порошок потрібно розвести у воді, нанести на бур'ян і залишити на кілька годин. Після цього бур'ян відмирає і його можна легко висмикнути.

Використання розчину сечовини

Потрібно розвести сечовину у воді, нанести на бур'ян і залишити на кілька годин. Після цього бур'ян відмирає і його можна легко висмикнути. Однак, слід пам'ятати, що сечовина може бути шкідлива для грунту, тому її потрібно використовувати обережно.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти