Як гарно одягнутися жінці в 60 років: 5 фокусів, що творять з образом дива

23 червня 2023, 06:25оновлено 23 червня 2023, 17:10
Якщо хочете знати, як добре виглядати в 60 років, то візьміть на озброєння це правило – ви повинні одягатися чудово щодня. Але не тільки!
Як гарно одягнутися жінці в 60 років: 5 фокусів, що творять з образом дива
Гардероб жінки за 60 повинен включати виразні аксесуари / колаж: Главред, фото: instagram/misjabeijers

Жінка в 60 років, як правило, вже має своє власне почуття стилю, на яке вона спирається, коли одягається вранці або підбирає одяг в магазині. Але в повсякденній суєті упускаються з уваги якісь деталі, що надалі може привести до втрати впевненості в собі. Крім того, не завжди виходить знайти речі, які дозволяють виглядати елегантно і відчувати при цьому натхнення. Тому вкрай важливо знати, як правильно одягатися жінці в 60 років.

Безумовно, чим старшою жінка стає, тим їй складніше йти в ногу з модою, але це не привід відмовити собі в задоволенні в зрілому віці виглядати витончено і стильно. Що стосується стилю, то ніколи не буває пізно одягатися так, щоб справляти враження на оточення. Ми сьогодні розповімо вам про те, як виглядати красиво в 60 років. Наші прості поради допоможуть вам стати чарівною в свої золоті роки.
А якщо ви хочете знати, як виглядати стильно без особливих витрат, читайте наш матеріал: Як виглядати дорого без особливих витрат: 7 хитрих трюків, що роблять образ розкішним.

Отже, як гарно одягнутися жінці в 60 років - 5 фокусів, що творять з образом справжні дива і навіть візуально омолоджують:

відео дня

1. Підганяйте одяг за фігурою. Ми виглядаємо розкішно в будь-якому віці, коли одяг сидить на нас правильно. Але в 60 років жінка просто зобов'язана стежити, щоб всі речі, які вона носить, підходили їй ідеально. Якщо хочете оновити гардероб, то орієнтуйтеся на базові елементи, які добре сидять: джинси, чорні штани, хороший піджак і маленьке чорне плаття. При цьому не забувайте, що спідня білизна не повинна псувати всю картину.

2. Пріоритетом має стати якість. Ще один секрет елегантного образу - просто вибрати якісні речі. Одяг для жінок після 60 років не може бути пошитий з дешевих матеріалів, адже все це не додає впевненості в собі. Хороша шкіряна сумка, зручні кросівки, приємний на дотик светр і сукня, що змушує посміхатися – все це дозволить вам почуватися королевою. Крім того, якісні речі можуть служити роками.

Як гарно одягнутися жінці в 60 років: 5 фокусів, що творять з образом дива
Жінка після 60 має орієнтуватися на якісні матеріали / фото: instagram/misjabeijers

3. Мінімум деталей. Мода для жінок за 60 в 2023 році лаконічна. Не варто прагнути змішувати всі кольори веселки і надягати на себе всі стильні речі, які у вас є. Запам'ятайте: елегантність відмінно дружить з простотою, а це означає, що потрібно орієнтуватися на монохромний образ, скромні і нейтральні відтінки. Крім того, там, де це можливо, відмовтеся від чорних і темно-синіх відтінків – вони тільки підкреслять вашу зрілість. Водночас впустіть в своє життя м'які відтінки і побачите, які вони творять з вами дива.

4. Шукайте яскраві прикраси. Базовий гардероб жінки за 60 точно повинен включати виразні аксесуари. Саме оригінальні деталі повинні стати вашими надійними помічниками на шляху до самовираження. Якщо у вас є намиста, які для вас дуже дорогі, або браслет, який є майже сімейною реліквією - то це чудова можливість підкреслити свій власний стиль. Головне, щоб ці речі подобалися вам і у них була історія.

Як гарно одягнутися жінці в 60 років: 5 фокусів, що творять з образом дива
Жінка після 60 років має орієнтуватися на виразні деталі / фото: instagram/fashion50plus

5. Постійно працюйте з образом. Якщо хочете знати, як добре виглядати в 60 років, то візьміть на озброєння це правило – ви повинні одягатися чудово щодня. Якщо в повсякденному житті ви виглядаєте неохайно, а тільки іноді намагаєтеся дивувати всіх, то нічого хорошого з цього не вийде. І навпаки, якщо ви будете кожен день звертати увагу на деталі, то з часом це стане вашою звичною і стилем життя.

Як гарно одягнутися жінці в 60 років: 5 фокусів, що творять з образом дива
Жінка після 60 років має одягатися завжди красиво / фото: instagram/misjabeijers

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти