Як красиво загорнути голубці: 4 феєричні способи, які приведуть у захват

12 червня 2023, 02:05
Главред розповідає, як загорнути голубці в капустяний лист, щоб вони не розвалилися під час приготування.
голубці
Як загортати голубці? / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay.com

Голубці – улюблена страва кожного з нас, адже поєднання м'ясної начинки, обгорнутої в ароматну капустяну оболонку, нікого не може залишити байдужим. І хоча може здатися, що загортання голубців – це складний процес, насправді існує безліч способів, які можуть полегшити цю процедуру. Главред розповідає, як загорнути голубці в капустяний лист, щоб вони не розвалилися під час приготування.

Як загортати голубці: 4 прості способи

Перший спосіб. Загортаємо капусту з начинкою в трубочку, а кінці капусти запихаємо всередину. За допомогою такого простого способу ваші голубці ніколи не розваляться під час приготування.

Другий спосіб. Якщо ви не знаєте, як загорнути голубці трикутником, то ділимось з вами цим простим трюком. Зауважимо, що цей спосіб найкраще підходить для загортання маленьких голубців. Тому, якщо у вас великі капустяні листи, то розріжте їх навпіл, відрізавши стебло по центру листа. Далі візьміть половинку листа, покладіть начинку та скрутіть його так, ніби ви робите кульок для насіння. Кінець капусти заштовхайте всередину. Тепер вам відомо, як загорнути маленькі голубці.

Третій спосіб. Після того як поклали начинку на капустяий лист, загортаємо бокові краї поверх начинки, а потім загортаємо голубець в трубочку. За допомогою цього способу голубці також не розваляться, коли будуть тушкуватися.

Четвертий спосіб. Берем невеличку піалу та кладемо в неї капустяний лист. Після накладання начинки кладемо край листа на начинку, далі накладаємо бокові сторони листа, насамкінець беремо решту листа та накриваємо ним начинку. У результаті виходить круглий голубець, схожий на бутон.

Дивіться рецепт пісних голубців із картоплею та грибами:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти