Як краще їсти огірки з шкіркою чи без: правильний гід по улюбленому овочу

26 липня 2023, 17:13
Огірки слід добре мити, але не слід чистити. Можна втратити багато поживних речовин.
Малосольні огірки рецепт за 10 хвилин
Якщо ви не знаєте, як схуднути, спробуйте перекушувати огірком / Колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Ми часто втрачаємо багато важливих поживних речовин після того, як занадто довго готуємо певні продукти. Це стосується і огірків. Чи можна їсти шкірку від огірка?

Відповідь проста: огірки надзвичайно багаті клітковиною, поживними речовинами та антиоксидантами. І більша їх частина втрачається, коли ми очищаємо шкірку огірків.

Якщо їсти огірки з шкіркою, ми зможемо отримати більше поживних речовин і в повній мірі використовувати її багаті властивості. Хоча важливо ретельно мити овоч. Це необхідно для очищення від забруднень, які можуть негативно позначитися на вашому здоров'ї.

відео дня

Під час зберігання на огірки наноситься штучний синтетичний віск, який може завдати шкоди при попаданні всередину. Кращим способом їх очищення буде миття теплою водою.

Користь огірків

Зволоження: вода необхідна для роботи вашого тіла, виконуючи багато функцій. Вона займається такими видами діяльності, як регулювання температури та переміщення відходів та поживних речовин. Дійсно, адекватна гідратація може вплинути на все, від фізичної працездатності до метаболізму. Огірки дуже добре сприяють гідратації і можуть допомогти вам задовольнити ваші щоденні потреби в рідині, тому що вони складаються приблизно на 96 відсотків з води.

Втрата ваги: огірки можуть допомогти вам схуднути різними способами. По-перше, вони низькокалорійні. Це означає, що ви можете їсти багато огірків, не набираючи вагу від додаткових калорій.

Антиоксидант: Антиоксиданти - це хімічні речовини, які пригнічують окислення, хімічний процес, який призводить до утворення надзвичайно реактивних атомів з неспареними електронами, відомих як вільні радикали. Накопичення цих небезпечних вільних радикалів може призвести до різних хронічних захворювань.

Поживні речовини: огірки містять мало калорій, але багато вітамінів і мінералів. Огірки також мають високий вміст води. Чи можна їсти огірки без шкірки? Можна. Але все ж огірки слід їсти неочищеними, щоб підвищити їх поживну цінність. Кількість клітковини, а також ключових вітамінів і мінералів зменшується при їх очищенні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти