Як кохають чоловіки за знаком Зодіаку: головні ознаки, що він від вас без розуму

25 серпня 2022, 12:46
Не всі вміють говорити про свої почуття, але проста спостережливість і астрологія допоможуть розкрити секрети їх загадкових сердець.
Як люблять чоловіки за знаком Зодіаку
Як зрозуміти, що чоловік закоханий за знаком Зодіаку / pixabay.com

Чоловікам складно проявляти свої почуття, так як це абсолютно несправедливо вважають ознакою слабкості, долею емоційних жінок.

Проте, кожен здатний полюбити. І проявляє свої почуття дуже по-різному. Астрологи виділяють деякі закономірності, згідно з якими чоловіки, в залежності від їх знака Зодіаку, проявляють свої почуття по-різному.

Главред розповість, як дізнатися, що чоловік закоханий, по його знаку Зодіаку.

відео дня

Овен

У відносинах з чоловіком-Овном його почуття ніколи не викликають сумнівів: якщо він любить, це стає зрозуміло з перших секунд, як він усвідомлює це сам. Більш того, вам не доведеться шукати в його поведінці якісь особливі ознаки, адже такі партнери, як правило, говорять про свої уподобання в лоб. Ніжні почуття в них виникають моментально, вони красиво і наполегливо залицяються, не приймаючи ніяких відмов. Комусь любовні звички Овнів-чоловіків можуть здатися занадто нав'язливими, і їх потрібно вчитися приймати. Але напористість їм можна пробачити хоча б за те, що партнери Овнів для них – центр їх Всесвіту. І це не фігура мови.

Як люблять чоловіки за знаком Зодіаку
Поведінка закоханого чоловіка за знаком Зодіаку / pixabay.com

Телець

З чоловіком-Тельцем можна перебувати у відносинах довгі роки, але продовжувати сумніватися, які ж саме почуття він має. Аналітичний склад розуму не дозволяє їм кинутися у вир з головою після першого ж побачення. Вони довго придивляються до партнера, вивчаючи його, як жука у банці. Більш того, вони здатні імітувати відносини, щоб переконатися, що перед ними саме та жінка, яка потрібна. Хороші новини: як тільки Телець усвідомлює, що його партнерка, саме та, хто йому потрібна, роман з ним перетворюється в найсолодшу казку, яку можливо собі уявити. За всіми канонами голлівудських романтичних комедій він буде доглядати і піклуватися про свою обраницю.

Близнюки

Той рідкісний випадок, коли чоловіки люблять і можуть годинами говорити про свої почуття. Які, до слова, виникають у чоловіків-Близнюків дуже швидко. Для них розмови у відносинах так само важливі, як інтимна близькість. Вони будуть базікати без угаву про все на світі, розповідати дивовижні історії зі свого життя і обсипати свою партнерку химерними компліментами. Але Близнюків-чоловіків потрібно вміти тримати при собі - як тільки емоційний зв'язок між ними і їх партнерками стоншується, вони починають шукати більш гострих почуттів на стороні.

Рак

Кохана чоловіка-Рака може так ніколи і не почути три заповітних слова. Однак він поводиться в стосунках так, що не залишається сумнівів – цей Рак готовий провести з вами все життя, і померти, як в казці, в один день. Такі чоловіки, хоч і мовчуни, але невиправні романтики. Втім, стають такими вони лише тоді, коли переконуються, що у їх потенційної партнерки такі ж плани і цілі на майбутнє. Тому що відносини з Раком – це не про інтрижки, це кохання на століття. Вся любов цих чоловіків не в словах, а у вчинках. Вони надійні, як швейцарський годинник, і готові зберігати домашнє вогнище рука об руку зі своєю обраницею.

Як люблять чоловіки за знаком Зодіаку
Ознаки того, що чоловік кохає, за знаком Зодіаку / pixabay.com

Лев

У відносинах з чоловіком-Левом часом може здаватися, що ви – просто черговий трофей на його полиці, яким він любить похвалитися перед потрібними людьми. Так, Леви егоїстичні по своїй натурі, люблять покрасуватися, і нерідко використовують жінок, як показник їх статусу. Проте завжди варто пам'ятати - до вибору партнерок вони підходять скрупульозно, і тривалі романи заводять лише тоді, коли між партнерами є кохання. І якщо на публіці вони можуть вести себе, як хлопчаки, які хваляться красивою іграшкою, в побуті і сімейному житті на них можна покластися. Більш того, таким чоловікам подобаються домашні турботи, і вони активно беруть в них участь.

Діва

Зустрічаючись з чоловіком-Дівою, вам доведеться запастися терпінням. Вони схильні до нескінченного самоаналізу і рефлексії, тому більшу частину часу вони будуть проводити в роздумах і тривогах про ваше майбутнє. Слова про любов доведеться видавлювати з них по чайній ложці, якщо вам неодмінно потрібно це почути. Якщо ні, то просто насолоджуйтеся спілкуванням. Діви-чоловіки хоч і схильні до романтики, але дуже сором'язливі. Тому зрозуміти, чи любить вас він можна за двома ознаками: він буде питати про ваш день не для галочки (і уважно слухає абсолютно всі подробиці) і він завжди прийде на допомогу. Без будь-яких умов та умовностей.

Терези

Такі чоловіки жемонструють закоханість вже при першій зустрічі, красиво залицяються, грають в романтику. Але це зовсім не ознаки любові. Глибока прихильність у Терезів проявляється тоді, коли вони заради вас готові змінити своє розмірене життя. Для них баланс повинен бути у всьому. А та, заради якої вони готові його порушити, буде дійсно кимось особливим. Проте примушувати їх до цього не варто. Просто насолоджуйтеся романтикою, але придивляйтеся до того, який реальний внесок вони роблять у стосунки. Жертовність для таких чоловіків дорівнює зізнанню.

Як люблять чоловіки за знаком Зодіаку
Як люблять чоловіки за знаком Зодіаку / pixabay.com

Скорпіон

Представникам цього знака ніколи "не потрібні серйозні відносини", вони завжди вільні мандрівники, що дарують свої тіла і почуття всім, хто готовий їх прийняти. Принаймні вони хочуть так думати. На ділі ж чоловіки-Скорпіони негайно вступають у стосунки з тими жінками, в яких закохуються. Причому чим більш традиційними будуть ці відносини, тим для них краще. Головне не забувати підтримувати їх легенду про любов до свободи, і часом вносити в побут елемент свята. Скорпіон дійсно по вуха закоханий, коли на місце впертості приходить бажання йти на компроміс.

Стрілець

Чоловіки, народжені під знаком Стрільця, впевнені, що любов створена для насолоди, а життя занадто коротке, щоб упускати хоч один солодкий момент. Тому вони зізнаються в любові практично відразу, роман будують на суміші інтимної близькості і яскравих пригод, і взагалі прагнуть прожити кожну хвилину зі своєю обраницею. З упевненістю можна сказати, що чоловік Стрілець любить, коли він починає ділитися глибокими переживаннями і питає ради, визнаючи ваш авторитет.

Козоріг

Любов для чоловіків-Козорогів - це не рожеві сердечка, милі прізвиська і плюшеві звірятка. Вони традиціоналісти, тому свої почуття проявляють тим, що ретельно працюють над створенням максимально сприятливих умов для утворення міцної пари, а потім і сім'ї. Вони з готовністю дотримуються всіх необхідних соціальних протоколів, на кшталт побачень в ресторанах, походів в кіно та ін., але справжня любов для них – це дім, в який вони повертаються.

Як люблять чоловіки за знаком Зодіаку
Як проявляють любов чоловіки за знаком Зодіаку / pixabay.com

Водолій

Відкриті і харизматичні чоловіки-Водолії завжди в центрі уваги: вони балагурять, засипають цікавими фактами, говорять всім і кожному компліменти, і взагалі просто чарівні, якщо не впадають в чорну меланхолію. Тому зрозуміти, чи адресована вся ця активність комусь конкретному або всьому світові – вкрай складно. Партнерок вони вважають за краще вибирати зі свого кола, які будуть відповідати їм на духовному, інтелектуальному і фізичному рівнях. А про любов можна говорити лише тоді, коли Водолій буде готовий поступатися заради жінки своїм звичкам: приділяти більше їй часу, ніж собі, слухати її, а не тільки себе та ін.

Риби

Вони знаходяться все життя в стані перманентної закоханості. Відносини з чоловіками-Рибами завжди захоплюючі, сповнені романтики, залицянь і всіх тих милих дрібниць, про які потай мріє навіть найскептичніше налаштована жінка. Проте, про справжнє і глибоке почуття можна говорити, коли чоловік, народжений під знаком Риб, може спокійно "піти на дно" - коли він на всі сто відсотків упевнений у своїй партнерці, він не боїться показати, що теж людина, якій часом потрібно побути наодинці з собою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти