Як на пороховій бочці: названі найбільш несумісні знаки зодіаку

4 лютого 2022, 20:37
З ким із знаків не вийде пов'язати свою долю.
гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік-несумісні пари за знаком Зодіаку / ua.depositphotos.com

Запорука міцного подружнього життя схожі погляди на життя і вміння знаходити компроміси, обходячи гострі кути. Однак є пари зодіакального кола, з якими не бачити гармонії і взаєморозуміння.

Про те, хто з представників зодіакального кола не відрізняється м'якою і поступливою вдачею, читайте в нашому матеріалі: Це просто нестерпно: 4 знака зодіаку з найважчим характером.

Астрологи виділяють шість пар гороскопу, які можуть влаштувати один одному "вирвані роки". Їх спільне життя більше схоже на поле бою з постійними скандалами і з'ясуваннями відносин.

Овен і Риби

Прямолінійність і впертість Овнів різко контрастує з нерішучістю і повільністю Риб. Ці якості можуть дратувати представників знака стихії вогню, які не звикли довго роздумувати. Імпульсивність і емоційна нестриманість Овнів може часто поранити Риб, які тонко відчувають. Вони живуть на різних полюсах, і знайти спільну мову цим протилежностям дуже складно.

Тілець і Скорпіон

Тілець знак консервативних поглядів, який найбільше цінує комфорт і стабільність. Скорпіон не уявляє життя без пригод на свою голову і нових вражень і емоцій. Сімейні цінності Тільця розбиваються вщент, коли знак стихії води як у вир з головою кидається в нові авантюри. Такі знаки не мають спільних інтересів і фундаменту, на якому побудуються їх відносини.

читайте такожКазкова удача і виконання бажань: 3 знакам зодіаку нереально пощастить на вихідних

Близнюки і Козеріг

Веселуни Близнюки не уявляють себе без спілкування і нових знайомств. Постійні вечірки, зустрічі і посиденьки і друзями – це абсолютно не про Козерогів, які цінують домашній затишок і вважають за краще самотність і спокійну обстановку. Крім того рішучість Близнюків може відштовхувати земний знак, який звик довго все обмірковувати.

Рак і Стрілець

Чутливі Раки величезне значення надають сімейним цінностям. Вони ті ще домосіди, для них закутатися в плед і дивитися телевізор всі вихідні – краще проведення часу. Чого не можна сказати про Стрільців, які не звикли довго стояти на одному місці. Зміна обстановки для них джерело позитивних емоцій. Активні і динамічні, вони люблять подорожувати, сидіти на одному місці вони не можуть.

читайте такожФатальні красуні: топ-4 знака гороскопу, перед якими складно встояти

Діва і Лев

Педантичним, уважним до деталей і бюджету Дівам чужі спонтанність і рішучість вогненних Левів. Такий союз двох протилежних характерів практично завжди приречений на провал. Широка душа Лева, здатна на красиві жести зустрінеться з розважливістю представників знака стихії землі і це створити масу проблем. До того ж Діви потайливі і не дуже легко йдуть на контакт, що не сподобається Левам.

Терези і Водолій

Ці два знаки повітряної стихії стануть не найкращою парою. Якщо Терези на перше місце ставлять сімейні цінності і готові заради них пожертвувати багатьом, то Водолії занадто цінують свою свободу і незалежність, щоб ось так просто з нею розлучитися. Обмеження і битовуха дуже швидко їх втомлять, і вони відправляться на пошуки гострих відчуттів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти