Як надовго позбутися від пилу та ще 9 лайфхаків, які зроблять життя простішим

28 листопада 2021, 04:22
Поради допоможуть вам навіть в самих безвихідних ситуаціях.
прибирання
10 хитрощів, які зроблять Ваше життя простішим / фото pixabay

Для кожної господині досить непросто тримати будинок в чистоті, добре виглядати та займатися улюбленою справою. Полегшити повсякденні справи можна за допомогою нехитрих хитрощів.

Главред зібрав одні з найпопулярніших лайфхаків, які популярні в мережі.

Як надовго позбавиться від пилу

З пилом допоможе впоратися невелика кількість кондиціонера для білизни, яке потрібно додати у воду під час прибирання. Після цього протирати пил потрібно буде в кілька разів рідше.

відео дня

Як почистити мікрохвильовку за хвилину

Очищення мікрохвильової печі від маленьких крапель жиру може перетворитися в справжнє пекло. З цією проблемою допоможе впоратися звичайний лимон. Видавіть його сік в невелику ємність і поставте в мікрохвильовку на одну хвилину. Ця проста маніпуляція значно полегшить процес відмивання.

Як почистити зубну щітку

Так-так, саме так. Мало хто знає, але зубна щітка - справжнє сховище бактерій і їй необхідна регулярна дезінфекція.

читайте такожЯк використовувати старі речі з користю: 7 креативних ідейЗробити це дуже просто. Для цього досить ретельно промити її ополіскувачем для порожнини рота.

Як прибрати жирні плями

Потрапляння жиру для багатьох речей стає вироком, але її поспішайте з нею прощатися. Залийте жирну пляму миючим засобом, воно ефективно впорається з подібною проблемою.

Як відклеїти етикетку з посуду

Для багатьох це заняття затягується на кілька десятків хвилин, але вирішити це просто - візьміть рослинну олію, змочіть нею ватний диск і ретельно протріть залишки наклейки.

Як почистити килим без хімчистки

З цією проблемою допоможе впоратися розчин перекису і соди. Змішайте 100 мл перекису водню і 2 столові ложки соди, ретельно перемішайте і залийте в пульверизатор.

читайте такожЯк навести ідеальну чистоту в будинку: 10 секретів правильного прибиранняРозпиліть на пляму і залиште на 10 хвилин. Приберіть залишки серветкою.

Чистимо дзеркала

Процес миття вікон і дзеркал значно полегшать паперові рушники або серветки. Вони відмінно очищають поверхню, не залишаючи ворсинок і розлучень.

Як прибрати катишки

Справитися з ними допоможе проста пемза.

Ґудзики і лак

Якщо ви зіткнулися з тим, що гудзики на сорочці часто відриваються, зверніться за допомогою до лаку для нігтів. Достатньо всього лише промазати нитки вже пришиті гудзики прозорим лаком.

Жуйка в волоссі

Що робити, якщо жуйка потрапила в волосся? На допомогу знову прийде масло. Рясно змастіть волосся і пальці соняшниковою олією і легкими масажними рухами видаліть жуйку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти