Як нафарбувати очі, щоби виглядати молодше

4 жовтня 2022, 14:03оновлено 5 жовтня 2022, 15:13
Омолоджуючий ефект за допомогою макіяжу очей - цілком реальне завдання. Головне - підібрати тіні та слідувати ще декільком важливим правилам.
Макіяж
Макіяж очей може як зістарити, так і зробити вас візуально молодшою / Фото ua.depositphotos.com

Якщо вас цікавить питання, як за допомогою макіяжу зменшити вік, то відповідь буде: простіше простого. Головне - підібрати правильні тіні, а також уникати відтінків і текстур, які додають зайвих років.

Тіні, які роблять вас старшою на вигляд

Особливо невдалий варіант для антивікового макіяжу очей - синя і фіолетова палітра. Ці відтінки зроблять синці під очима помітнішими, підкреслять судини і додадуть погляду втоми.

Сірі та чорні тіні й макіяж в стилі "смокі айс" зроблять погляд втомленим.

відео дня

Отже, відкласти в сторону варто тіні для очей таких кольорів:

  • відтінки червоного;
  • чорний і сірий;
  • кольори фуксії, відтінки рожевого;
  • фіолетові та сині відтінки;
  • салатові й жовті відтінки.

Не варто використовувати жінкам і тіні з глітером. Вони не лише стилістично недоречні, але і підкреслять всі нерівні ділянки шкіри навколо очей, а також візуально зроблять акцент на зморшках і судинах і будуть обтяжувати складку навислих повік.

Тіні, які молодять

До відтінків, які приховують вік, відноситься вся базова нюдовая палітра тіней. Бежеві та персикові відтінки - ідеальний вибір для антивікового макіяжу. При цьому краще вибирати матові тіні з невеликим ефектом сяйва, а також кремові текстури.

Як правильно фарбувати очі після 40 років

Використовуйте плавні лінії та ретельно розтушовуйте тіні. Щоби добре розподілити засіб по повіках, використовуйте спеціальні пензлики, а не кисті-аплікатори.

В антивіковому макіяжі стрілки краще малювати за допомогою темних тіней (наприклад, коричневих). Вони виглядають також виразно, але при цьому не додають віку.

Якщо вам дуже хочеться блискіток, то найідеальніший варіант - це використовувати техніку "айлайтінг", яку застосовують візажисти голлівудських зірок. Внутрішня частина ока виділяється тінями світлих відтінків з краплею шиммерінга. Сяючий акцент на внутрішньому куточку ока переміщує акцент з навислих повік.

Як правильно фарбувати очі з навислими повіками? Щоби замаскувати проблемну ділянку, нанесіть на рухому повіку тіні нейтральної палітри та добре розтушуйте. На саму складку наноситься темний відтінок.

Щоб обличчя виглядало молодше, зробіть акцент на зоні під бровою за допомогою світлих перламутрових тіней.

А ось від макіяжу нижньої повіки краще відмовитися. В ідеалі краще залишити його без виділення тінями або олівцем.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти