Як намалювати ідеальні брови: ці прості трюки творять із зовнішністю дива

5 вересня 2021, 12:02
Абсолютно не важливо, які брови в моді – в будь-якому разі вони вимагають уваги. За допомогою олівця, пудри або гелю їх можна легко намалювати.
Як намалювати ідеальні брови: ці прості трюки творять із зовнішністю дива
Намалювати ідеальні брови можна за допомогою олівця, пудри або гелю / Instagram

Ідеальні брови - занадто розкішний подарунок, який природа скупиться дарувати більшості жінок. Тому майже всі ми повинні щось зі своїми бровами робити, щоб вони були гарними і гармонійно поєднувалися з обличчям. Водночас абсолютно не важливо, які брови в моді – густі або тонкі – в будь-якому разі вони вимагають уваги. На щастя, існують олівці, пудри і гелі, які дозволяють легко намалювати брови в домашніх умовах.

Ми сьогодні розповімо вам про те, як намалювати брови поетапно за допомогою олівця, пудри і гелю. Всі варіанти гарні по-своєму, але кожному своє. Ці прості трюки допоможуть вам виглядати на висоті, адже брови - завжди в центрі уваги.

Найпростіший спосіб привести брови до ладу - використовувати олівець. Швидко і легко заповніть брови олівцем. Він дозволяє малювати брови точно і чітко, а це має значення, якщо ви хочете імітувати "волосини" на тих ділянках, які просвічуються.

Перевагою олівця є й те, що він дозволяє коригувати насиченість. Якщо ви хочете, щоб брови виглядали темнішими, то впевнено малюйте їх повними. Якщо ви хочете зберегти брови природними, то потрібно включити "легкий режим" і нанести ледь помітні смужки.

Якщо ваші брови неправильно "волохаті", асиметричні або тонкі, ви можете легко відрегулювати це олівцем.

Тільки у жодному разі не починайте малювати відразу на початку брів - над внутрішніми куточками очей. Природою так задумано, що ця частина має трохи менше волосин, і якщо ви додасте колір, то брови матимуть занадто темний вигляд, неприродний і навіть вульгарний.

В ідеалі потрібно починати з коротких рухів посередині брів: малюйте в напрямку росту вашого волосся до кінця брів, або як його називають "хвіст". Потім заповніть внутрішні куточки брів легкими рухами вгору.

Макіяж очей під маску для обличчя
Брови можна легко намалювати в домашніх умовах / Instagram

На остаточному етапі вам знадобиться спеціальна щітка для брів – з її допомогою причешіть брови.

Красиві брови можна також зробити за допомогою пудри. Для початку виберіть пудру, яка відповідає кольору ваших брів, і плоский, кутовий і твердий пензлик. Пудра для брів також допомагає заповнити порожні місця в бровах. При цьому ефект трохи м'якіший, ніж за допомогою олівця. До речі, олівець також є відмінною основою для пудри для брів.

Починати наносити пудру потрібно в центрі і на "хвості". Насиченість кольору залежить від того, скільки шарів пудри ви нанесете на брови.

читайте такожБрови, які омолоджують: цей простий фокус повинні знати всіЩе один спосіб зробити ідеальні брови - це використовувати гель. Гелі бувають різних відтінків: від прозорих до відтінків, які відповідають кольору брів. Гель дозволяє швидко додати бровам колір, обсяг і фіксацію. Крім того, гель для брів можна використовувати як завершальний штрих, наприклад, для того, щоб закріпити олівець – в цьому випадку гель повинен бути прозорим.

Раніше йшлося про те, що однією з ознак старіння жінки є світлі брови. Це як в історії з макіяжем - без нього більшість з нас виглядають старшими, а грамотний макіяж з правильними акцентами відразу освіжає образ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти