Як не залишитися без заощаджень: чому передавати гроші з рук в руки погана прикмета

27 липня 2022, 14:54
Народна мудрість говорить, що при поверненні боргу і передачі грошей краще дотримуватися певних правил.
гроші
Гроші / pixabay.com

Вважається, що передавати гроші з рук в руки не можна. Згідно з народною прикметою, це обіцяє збитки, а людина, яка приймає грошові кошти, забирає на себе частину енергії іншого.

Главред розбирався, чому передавати гроші з рук в руки погана прикмета.

Згідно з повір'ями, весь негатив і гіркоту втрати, людина передає разом з грошима, вони переходять до іншого. Саме на цьому і засновані прикмети, згідно з якими найкраще кошти передавати не з рук в руки, а безпосередньо через якісь предмети.

відео дня

Як правильно передавати гроші?

У торгівлі для цього передбачені спеціальні грошові підставки, на які викладається оплата за товар, забирається завдання. Таким чином зводиться до нуля контакт між руками покупця і продавця.

Прикмета виникла в Середньовіччі, коли серед людей поширювалися інфекційні захворювання. У той час вирувала епідемія тифу, чуми, ряд інших недуг, які передавалися через руки. Щоб звести контакт тіла і рук до мінімуму, використовували спеціальні підставки.

У той час гроші вкладали в полотняний мішок, шкатулку і в такому вигляді передавали іншій людині.

читайте такожВеликі витрати і ризик повного краху: як не втратити всі гроші в серпні і стати успішнішеУ Київській Русі гроші прийнято було зберігати і передавати особливим чином. Вважалося, що через гроші може передаватися значна кількість негативних емоцій, негативу, а приймаюча сторона забирала на себе всі хвороби.

Як правильно віддавати борг

Народна мудрість говорить, що при поверненні боргу краще дотримуватися певних правил. Нехтування ними може спричинити проблеми в матеріальній сфері.

Згідно з прикметами, гроші найкраще повертати вранці. Гасити борг після заходу сонця не рекомендується, оскільки це негативно відіб'ється на майбутньому фінансовому благополуччі. За народною прикметою, якщо віддати гроші ввечері, то вони продовжать витікати крізь пальці.

читайте такожПриносять щастя і достаток: які продукти залучають гроші і благополуччяНаші предки вважали, що всі маніпуляції з фінансами краще здійснювати при світлі сонця, коли нечисть не може накласти на них лапу. Якщо ж все-таки гроші потрібно повернути саме у вечірній час, то це слід робити, дотримуючись особливий ритуал: купюри необхідно покласти на підлогу, а не передати в руки кредитора. В цьому випадку вдасться виключити негативні наслідки порушення народних правил.

Чому не можна віддавати борг в руки?

У денний час також не варто передавати борг прямо в руки власнику. Краще, покласти купюри на стіл або тумбочку, це дозволить уникнути обміну енергією з господарем грошей.

Віддавати гроші необхідно тільки правою рукою. Якщо повертати заборгованість лівою, то, за народними прикметами, це притягне в життя бідність і навіть злидні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти