Як не виглядати "тіткою" після 40 років: 9 модних правил, про які краще забути

8 грудня 2022, 00:08
Ці правила моди насправді можна і потрібно порушити, коли вам виповниться 40 років, інакше можна візуально здаватися набагато старшою, ніж ви є насправді.
Як не виглядати 'тіткою' після 40 років: 9 модних правил, про які краще забути
Одяг для жінок після 40 років має бути зручним / Instagram

У 20 років багатьом здається, що життя жінки після 40 змінюється так кардинально, немов вона потрапляє під ураган. Але коли цей рубіж "узято", то не відбувається нічого незвичайного - ті ж бажання, ті ж смаки і ті ж відчуття. У цей момент всі уявлення про життя після 40 років розвіюються, немов ранковий туман, а разом з ними швидко зникають всі довільні правила щодо того, як не можна і як потрібно одягатися в 40 років.

Перш ніж почати відмовлятися від улюблених речей зі свого гардероба або витрачати цілий статок, щоб підігнати свій образ під очікування суспільства, ознайомтеся з тим, які правила моди насправді можна і потрібно порушити, коли вам виповниться 40.

Ми сьогодні розповімо вам про те, як не виглядати тіткою після 40 років і, що найголовніше, як почати почуватися на мільйон доларів і молодою.

відео дня

Отже, 9 модних правил, про які після 40 років краще забути:

1. Носіть чорні речі - вони роблять стрункішою. Це все вигадки. Гардероб жінки після 40 років не повинен бути монохромним і темним. Навряд чи візуально ви станете стрункішою в чорних речах, а ось старшою здаватиметеся гарантовано.

2. Не можна носити спідниці та сукні вище коліна. Стильний одяг для жінок після 40 років - це необов'язково довгі сукні та селянські спідниці, які повністю закривають ноги. Якщо спідниця не заважає вам сісти, а фасон вам подобається, то носіть із задоволенням.

Як не виглядати 'тіткою' після 40 років: 9 модних правил, про які краще забути
Спідниці вище коліна після 40 років доречні / Instagram

3. Одяг без рукавів під забороною. На вулиці може бути дуже спекотно, і немає нічого гіршого, ніж змушувати себе носити в цей час одяг з рукавами. Якщо почуваєтеся цілком комфортно, показуючи руки, то зробіть це.

4. Не намагайтеся виглядати занадто модно. Насправді не існує ніяких вікових обмежень в моді, тому не змушуйте себе прийняти більш скромний або позачасовий стиль, аби комусь догодити. Жінка 40 років має право носити те, що вважає за потрібне.

5. Не змішуйте яскраві кольори та візерунки. Змішування візерунків і кольорів – це простий спосіб освіжити образ після 40 років. Звичайно, не варто поєднувати неонові відтінки і тигровий або леопардовий принт, але у всьому іншому - це справа смаку.

6. Базовий гардероб - це те, на що треба спиратися. Звичайно, жінка після 40 років може носити джинси і футболку або сукню-футляр, щоб не виглядати занадто екстравагантно. Але водночас ніхто не забороняє в цьому віці виглядати яскраво і підняти свій стиль на новий рівень і стати незвичайною.

7. У спортивному одязі краще не виходити в люди. Якщо вас хвилює те, як правильно одягатися в 40 років, то запам'ятайте, що ви не повинні виглядати ідеально. Тим більше, що зручний одяг сьогодні для багатьох в пріоритеті, і він останнім часом став дуже красивим і стильним.

Як не виглядати 'тіткою' після 40 років: 9 модних правил, про які краще забути
У спортивному одязі після 40 років можна сміливо виходити в люди / Instagram

8. Джинсовий верх і джинсовий низ - табу. Той, хто це вигадав, точно не розуміє, як добре вам у джинсах, і як легко ви себе почуваєте в джинсовій куртці. Не слухайте нікого і поєднуйте денім так, як того душа бажає, і будете на висоті.

9. Підбирайте одяг під фігуру. Якщо ви вибираєте ті чи інші речі для того, щоб догодити якимось недолікам своєї фігури, і відмовляєтеся від того, що нібито може працювати проти вас, то це шлях в нікуди. Носіть те, що хочете, і це буде працювати на вас, адже важливо і те, що ви відчуваєте, і якими очима ви дивитеся на світ. Нехай це будуть очі задоволеної життям жінки!

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти