Як не можна називати синів: чоловіки з цими іменами - кошмар для своїх матерів

3 жовтня 2022, 12:24оновлено 11 листопада 2022, 11:11
Чому мама і син з часом стають один одному чужими - таємниця цієї сімейної трагедії може ховатися в імені дитини.
Синів з такими іменами не люблять мами
Синів з такими іменами не люблять мами / pixabay.com

Існують чоловічі імена з негативним значенням, тому до підбору імені для свого хлопчика варто підходити з особливою ретельністю. Особливо якщо у матері є страх, що вона ніколи не зможе налагодити зв'язок з дитиною.

Не тільки психологічні травми, які батьки неминуче завдають своїм дітям, можуть призвести до того, що в дорослому віці між ними – арктичний холод. Відносини мама-син нерідко стають джерелом проблем в дорослому віці. Ім'я чоловіка також може впливати на погані відносини з матір'ю, робити їх відстороненими.

Главред розповість, як мамі не треба називати сина, якщо вона не хоче, щоб їхні стосунки перетворилися на справжній кошмар.

відео дня

Від пошуків материнської любові до репутації ловеласа

У маленького Сєні з самого раннього дитинства розвивається гостра потреба в схваленні. Особливо це стосується дорослих, яких уособлюють його батьки. Мама для цього хлопчика – небожителька, якій він відчайдушно намагається довести, що він гідний її любові. На жаль, нерідко відносини між матір'ю і Арсенієм не складаються – навіть після народження дитини вона рідко пізнає радості материнства, і тримається зі своїм чадом відсторонено і навіть холодно. Через це з Арсеніїв виростають бабії – вони постійно шукають жіночого тепла і ласки. Особливо їх приваблюють жінки, схожі на їхніх матерів. Але з відносинами не складається: як тільки дорослі Сєні впізнають в обраниці ту, про любов якої він мріяв все дитинство, вони зникають в страху знову бути відкинутими.

Синів з такими іменами не люблять мами
Як мамі не треба називати сина / pixabay.com

Від дитячої впертості до жінконенависництва

З Святославів виходять чудові, впевнені в собі лідери, здатні зачарувати і підпорядкувати собі якщо не всіх, то дуже багатьох. У дитинстві всі ці якості проявляються, як норовливість і впертість, і їх вони, як правило, переймають від матері. Тому відносини у мами з маленьким Святиком завжди натягнуті: якщо вона відмовляється визнати незалежність своєї дитини, виходять скандали, якщо підпорядковується його натиску – він втрачає до неї будь-яку повагу. Такі непрості протиріччя в дитячій душі породжують у вже дорослому Святославі презирство або навіть ненависть до всього жіночого роду.

Від хуліганства до страху близькості

Гриша в дитинстві - дзиґа, яких мало. І якщо у батька це викликає лише поблажливі посмішки, і, чого гріха таїти, деяку гордість за безстрашність сина, то маму такий хлопчик доводить до сказу. Тому до кінця полюбити свого малюка матері так і не вдається – вона просто боїться плода своїх чресел і його непередбачуваності. Чоловіки на ім'я Григорій, хоч і люблять своїх мам в глибині душі, але ставляться до них з поблажливістю. Яка не дозволяє їм проявляти свої почуття, як того вимагає їх душа.

Синів з такими іменами не люблять мами
Якщо у чоловіка погані відносини з матір'ю: вплив імені / pixabay.com

Від дитячих розчарувань до дорослої ненависті

За рахунок маленького Ярика мама нерідко намагається втілити свої нереалізовані мрії і втрачені можливості. А так як вони далеко не завжди збігаються з бажаннями і здібностями самого хлопчика, відноситься він до таких "кармічних" завдань абияк. Чим сильно розчаровує маму. З роками це розчарування лише накопичується, що геть витісняє будь-які ніжні почуття в душі матері по відношенню до нього. І якщо в дитинстві Ярик ще сподівається побачити хоч трохи любові від головної жінки в своєму житті, то дорослий Ярослав нерідко без жодного жалю повністю обриває зв'язки з жінкою, яка йому абсолютно чужа.

Від маминого синочка до нестерпного дорослого

Найулюбленіший і солодкий мамин хлопчик - це Ілюша. У дитинстві він отримує все, про що може тільки мріяти, всі його бажання передбачаються, а капризи негайно втілюються в життя. Тому виростають з них справжні матусині синочки – ледачі, розпещені чоловіки, які звикли отримувати все нахрапом і нехтувати почуттями та інтересами оточуючих. Дорослий Ілля воліє залишатися під маминої спідницею якомога довше, адже до життя в реальному світі він не пристосований, та й його поганий характер здатна винести лише його мати. Найсумніше в цій історії – що її Ілля не цінує, адже звик тільки користуватися людьми, а по-справжньому любить він одну-єдину людину на всьому білому світі – себе.

Синів з такими іменами не люблять мами
Погані відносини сина з матір'ю - вплив імені чоловіка / pixabay.com

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти