Як не можна одягатися після 40 років: 12 речей, з якими потрібно попрощатися, щоб не стати "бабцею""

4 січня 2023, 23:50
Якщо ви хочете почуватися стильною і впевненою щоразу, коли виходите на вулицю, то ви просто зобов'язані знати, що старить жінку після 40 років.
Як не можна одягатися після 40 років: 12 речей, з якими потрібно попрощатися, щоб не стати 'бабцею''
Гардероб жінки після 40 років не повинен включати рвані джинси та надто відверті вбрання / Instagram

Жінка після 40 років повинна бути чесною стосовно себе і нічого не вигадувати про свій вік. Не варто занадто сильно чіплятися за минуле, щоб здаватися молодшою, бо цей вік – насправді початок кращого десятиліття в житті, і ним потрібно насолодитися сповна, відкинувши все зайве.

Ми сьогодні розповімо вам про те, як не можна одягатися після 40 – ці речі не тільки візуально старять, але й абсолютно недоречні. Якщо ви хочете почуватися стильною і впевненою щоразу, коли виходите на вулицю, то наші підказки по стилю допоможуть вам у цьому.

Так, до цього часу у вас вже сформувався певний смак, і ви маєте повне право продемонструвати світу те, що вам подобається. Але є речі, яким вже не місце у вашій шафі, і ви просто зобов'язані знати, що старить жінку після 40 років.

відео дня

Отже, 12 речей, з якими жінка після 40 років повинна попрощатися назавжди, щоб не перетворитися на "бабцю":

1. Уггі. Зручне взуття, в якому відчуваєш себе, немов в капцях – це добре, але не в 40 років, адже в них ви виглядаєте так, немов вийшли в піжамі або домашньому халаті.

2. Зашиті колготки. Ніхто не говорить, що гардероб жінки після 40 років повинен бути шикарним, але в ньому точно не місці рваним колготкам, які постійно зашивають. Навіть під штани не дозволяйте собі носити такі, адже це впливає на впевненість в собі.

3. Штани-шаровари. Одяг для жінок після 40 років повинен бути цікавим, без сумніву, але він точно не може бути дивним, як ці незрозумілі штани, в яких попа виглядає обвислою.

4. Сукні на весілля. Напевно, до 40-ка років ви встигли побувати на багатьох весільних заходах, але це зовсім не привід зберігати всі ті сукні, в які ви вбиралися. По-перше, навряд чи ви ще колись їх одягнете, по-друге, вони просто займають місце у вашій шафі.

Як не можна одягатися після 40 років: 12 речей, з якими потрібно попрощатися, щоб не стати 'бабцею''
Сукні, які ви носили на весілля, не треба зберігати все життя / Instagram

5. Пов'язки на голову. Цей аксесуар візуально перетворює жінку в дівчинку, тільки це не те, що вам потрібно в 40 років, адже молодшою від цього ви точно не виглядатимете. Вам краще зібрати волосся назад в простий хвіст, а якщо волосся коротке - використовувати шпильки, щоб пасма не потрапляли на обличчя.

6. Білі готельні капці. Якщо з якоїсь причини у вас вдома є такі екземпляри, то це означає лише те, що вам час купити собі хороші домашні капці, в яких ви почуватиметеся чудово.

7. Лосини з принтами. Такі лосини можна носити тільки тоді, коли ви збираєтеся робити зарядку. У всіх інших - забудьте про них, адже візуально вони старять після 40 років.

8. Одяг з яскравими логотипами. Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що вашому оточенню потрібно знати, хто створив кожен предмет одягу, який ви носите, або ваш гаманець. Гарні елегантні речі не потребують такої реклами.

9. Рвані джинси і моделі з низькою талією. Стильний одяг для жінок після 40 років не повинен бути занадто відвертим, тому сміливо залишайте джинси, які відкривають животик і роблять акцент на ноги, в минулому.

10. Кроп-топи. Жінка в 40 років не повинна використовувати трюки 20-річних, а привертати увагу іншими речами.

11. Шкіряні мініспідниці. Ще вчора ви могли блищати в подібній спідниці, а вже сьогодні вона працює проти вас – з боку може здатися, що ви руками і ногами тримайтеся за молодість і не хочете прийняти себе і свій реальний вік.

Як не можна одягатися після 40 років: 12 речей, з якими потрібно попрощатися, щоб не стати 'бабцею''
Шкіряні мініспідниці після 40 років недоречні / Instagram

12. Куртки-бомбери. Цей верхній одяг буквально просякнутий бунтарством, але в 40 років намагатися щось довести світу не варто. Навпаки, у вас за плечима досвід, ви вже багато пройшли і багато пережили – не приховуйте це.

Вам морже бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти