Як очистити варену картоплю від шкірки за 1 секунду: дивовижний трюк, який зекономить час

7 лютого 2023, 16:30
Главред дізнався, як швидко очистити варену картоплю від шкірки. Знадобиться всього одна секунда вашого часу!
картошка
Як швидко зняти шкірку з вареної картоплі? / ua.depositphotos.com

Кожна господиня знає, що жоден вінегрет або оселедець під шубою не обходиться без вареної картоплі. Для таких салатів картопля зазвичай вариться у мундирах, а тому після її приготування настає неприємний момент чищення. Час на кухні пролітає непомітно і його завжди хочеться заощадити на таких дрібницях як чищення овочів.

Главред дізнався, як швидко очистити варену картоплю від шкірки. Знадобиться всього одна секунда вашого часу!

Як швидко та просто почистити картоплю

По-перше, перш ніж варити картоплю в мундирах, на ній потрібно зробити надріз вздовж умовного екватора. Зауважте, що точка початку надрізу і кінця має зійтися.

Після цього можете опускати вашу картоплю у воду і починати її варити. Коли ви побачили, що до закінчення приготування картоплі залишилася буквально одна хвилина, потрібно приготувати невеличку ємність з крижаною водою. Найкращим варіантом буде, якщо ви використаєте кубики льоду з морозильної камери.

Після цього візьміть шумівку та витягніть нею картоплю, відразу опускаючи її в ємність з крижаною водою. Нехай картопля побуде в крижаній воді буквально 10-15 секунд.

На цьому етапі дістаємо картоплю і, натискаючи на краї, знімаємо з неї шкірку. У результаті в наших руках опиняються два невеличких ковпачки зі шкірки. У такий спосіб ми можемо перечистити гору картоплі в мундирах всього за кілька хвилин!

Нагадаємо, що раніше Главред ділився секретом, як зварити буряк за 10 хвилин. Окрім того, у такий спосіб також можна зварити моркву та картоплю всього за 7 хвилин! У результаті ви можете приготувати неймовірно смачний вінегрет, всього за 30 хвилин! Детальніше про цей диво-спосіб читайте тут.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти