Як очистити дзеркало від негативної енергії: 2 способи захистити себе і свою сім'ю

27 квітня 2023, 14:49
У житті бувають випадки, коли в руки потрапляє не нове дзеркало. Для того, щоб не накликати на себе біду потрібно знати, як знешкодити дзеркало.
Як очистити дзеркало від негативної енергії
Як очистити дзеркало від негативної енергії / Колаж фото instagram voskova.svicha/entresoli

Практично в кожному будинку є дзеркало, проте мало хто замислюється, звідки воно, якщо не купує його самостійно. Вся справа в тому, що використання дзеркала, яке хтось використовував до вас - це небезпечно для всієї родини. Главред розповість, як очистити дзеркало від старих господарів.

Що робити з чужим дзеркалом - чи можна його використовувати

Використання чужого старого дзеркала - досить небезпечно. Езотерики вважають, що цей предмет накопичує енергію негод і хвороб колишніх господарів. По дзеркалу до нового власника можуть перейти недуги і проблеми колишніх власників. За таким же принципом краще не віддавати свої дзеркала, разом з ними можна віддати і особисте щастя.

Як очистити дзеркало від негативної енергії - що робити , якщо таке потрапило в використання

Очистити дзеркало, яке потрапило до вас після використання іншими людьми - досить не важко. Для цього достатньо потримати його в темряві протягом трьох днів. Також для більш сильної захисту можна омити дзеркало святою водою і запалити поруч з ним церковну свічку.

відео дня

Як знешкодити дзеркало - ще один простий спосіб

Крім тих варіантів очищення, які ми вказали вище, є ще один - більш зручний і простий. Для того, щоб знешкодити дзеркало, його потрібно помити спеціальним розчином.

Змішайте столову ложку оцту і п'ять столових ложок води. Отриманим розчином за допомогою серветки ретельно протріть дзеркало.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти